Instruktioner för en 2005 GMC Truck Radio

Om du är en ny ägare av en 2005 GMC lastbil, kanske du har några frågor om lastbilens funktionsrika radio, särskilt om du är van att driva en enkel radio. Standard funktioner, som att justera volymen och sätta in en CD-skiva, är ganska självförklarande, men det finns några andra saker du kan göra med radion som kan komma väl till pass, t.ex. ställa dina favoritstationer som förinställningar eller ändra tid. Instruktioner
Justera ljudinställningar
1

Tryck ratten märkt "Audio" på höger sida av GMC lastbilens radio. Detta tar dig till audio menyn och låter dig växla mellan de tillgängliga alternativen. Det första alternativet är "Bass".
2

Vrid "Audio"-ratten åt höger för att öka basnivån och vrid den åt vänster för att minska nivån. Tryck på "Ljud"-ratten för att gå vidare till "Treble" inställningen
3

Rotera "Audio"-ratten åt höger för att höja diskanten,. Vrid den åt vänster för att minska diskanten. Tryck på "Ljud" för att gå vidare till "Balance" inställningen.
4

Vrid "Audio"-ratten åt höger eller vänster för att justera högtalarens balans. Flytta den till vänster koncentrerar ljudet till vänster högtalare när du flyttar den åt höger koncentrerar ljudet till höger högtalare.
Spara förinställda radiostationer
5

Tryck på "Band"-knappen för att välja frekvensband för förinställda radiostationer. Du kan välja FM1, FM2, AM, XM1 eller XM2 (om de är utrustade med satellit-radio).
6

Vrid "Tune" ratten på vänster sida av radion för att ställa in den första stationen du vill spara.
7

Tryck och håll knappen märkt "1." Detta sparar stationen till din första förinställda. Upprepa processen för alla sex förinställda knappar om så önskas. Du kan också upprepa det för flera band. Pushing det sparade förinställda knappen för det valda bandet omedelbart tar dig till den sparade stationen. Addera Ställa in tiden
8

Leta upp "HR" och "MN"-knapparna. På vissa 2005 GMC truck radioapparater, dessa knappar är i nedre vänstra hörnet på radion. På andra är de i det övre vänstra hörnet av radion.
9

Tryck och håll "MN"-knappen. När du håller knappen, kommer du att märka den minut siffrorna förändras. Släpp knappen när de är korrekta.
10

Tryck och håll "HR" knappen för att justera timme siffrorna. Släpp knappen när de är korrekta.
11

Använd RDS (Radio Data System) funktionen om din GMC lastbilens radio är så utrustad. Ställ in en FM-station. Tryck och håll "HR" och "MN" på samma gång. Radion kommer att få den tid som sänds av stationen, och klockan kommer att ändras automatiskt. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142381.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.