Specifikationer för L92: s motor

Den L92 är en del av General Motors ledning av Vortec motor utformad för användning i större fordon såsom pickup lastbilar. Denna motor finns i sådana fordon som Cadillac Escalade, Cadillac Escalade ESV, Cadillac Escalade EXT, GMC Sierra Denali, GMC Yukon Denali, GMC Yukon XL Denali, Hummer H2, H2 SUT, och Tahoe. Det produceras vid GM fabriken ligger i Romulus, Michigan. Fysikaliska mätmetoder och material

L92 motorn presenteras totalt 6162 cc cylindervolym. Det är en 6,2-liters small block V-8 motor. Den L92 har ett block gjuten aluminium samt en gjuten aluminium cylinderhuvud. Den avgasgrenrör och vevaxeln är tillverkade av gjuten segjärn. Ramlageröverfallen är metallpulver. Kamaxeln är tillverkad av ihåliga stål och vevstakarna är tillverkade av metallpulver.
Motorkonfiguration och funktioner

L92 är konfigurerad med en overhead ventil, med två ventiler för varje cylinder. Även en nyare motor, använder den designen tryckstången motorn. Motorn har en variabla ventiltider (VVT) funktionen. Det har också utökade pluggar liv Spart, långtidsverkande kylvätska, en oljenivåsensor, och en olja livssystem.
Hästkrafter och vridmoment

Beroende på fordon, producerar L92 motorn varierande mängder av hästkrafter. I H2 och H2 SUT, producerar 393 hästkrafter vid 5.700 rpm. I Tahoe LTZ, producerar 395 hästkrafter vid 5700 rpm. I alla Escalade modeller och Yukon Denali, Sierra och Silverado, producerar 403 hästkrafter vid 5.700 rpm. L92 vridmomentet är också fordon beroende. I H2 och H2 SUT, producerar motorn 415 foot-pounds av vridmoment vid 4.300 rpm. I Escalade modeller, Yukon, Tahoe, Sierra och Silverado, producerar den 417 foot-pounds av vridmoment vid 4.300 rpm.
Ventiler, tändföljd, och bränslesystem

L92 motorn har hydrauliska lyftare rullen ventil. Den har en tändföljd av 1-8-7-2-6-5-4-3. Motorn har en sekventiell bränsleinsprutningssystem med premium bränsle rekommenderas. Bränslet avstängning sker vid 6000 rpm. Motorn har också avgasreningssystem. Dessa inkluderar en katalysator, en tre-vägs katalysator, och positiv vevhusventilation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142352.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.