Hur Sifon bränsle från en 1990 Chevy 1/2 Ton Truck

Om du behöver överföra bränsle från 1990 Chevy 1/2-ton pickup i en bränslebehållare, är det bästa sättet genom hävert. Fysikens lagar säger att vätskan kommer att försöka utjämna sig, vilket är principen bakom hävert. Så länge du har tillräckligt med gas i din lastbil för att dränka slutet av en hävert röret, kan du suga bränsle. Bensintanken på din Chevy 1/2 ton kan nås från förarsidan. Saker du behöver
6 fot av klart rör eller slang
bränslebehållare
Visa fler instruktioner
1

Sätt i ena änden av sugröret i Chevrolets bränsle tank, placerad på förarsidan. Blås luft i röret och lyssna efter en bubblande ljud för att säkerställa att den andra änden av röret är nedsänkt i gas.
2

Loop det första segmentet i hävertröret ner till marken. Håll i änden av hävertröret högt över höjden på truckens bensintanken.
3

Suga på änden av hävertröret. Bränsle kommer genom röret från lastbilens tank och fylla röret. Sluta suga så snart som bränsle börjar komma ut.
4

in änden av sugröret i en tom bränslebehållare. Sänk bränslebehållare med din sifon röret i den tills den är på marken. Bränsle kommer att komma ut av din Chevy i behållaren.
5

Höj bränsle behållaren ovanför bensintanken när behållaren är full. Detta stoppar gasen från att komma ut. Ta bort sugröret från bränsletanken och höja röret hög för att tillåta gasen att rinna tillbaka in i lastbilens tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142346.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.