Hur man lär sig att återställa en 1970 Pickup

Återställa en 1970 pickup kräver användning av verktyg, kunskap om motorer och förmågan att lära sig nya färdigheter. Ett utrymme stort nog att hysa fordonet medan den isär och repareras är nödvändigt. Verktyg som behövs kommer att variera beroende på de specifika reparationer som krävs för lastbilen. Helt återställa en lastbil kan kräva kroppens arbete att ta bort och reparera rost, motorns arbete för att reparera mekaniska problem, invändig reparation på klädsel och paneler och mekaniska arbeten på andra system som bromsar eller avgassystemen. Saker du behöver
titel lastbil Truck reparationshandbok
Lista med lokala organisationer Car Restoration
Visa fler instruktioner
1

Bestäm året och tillverkning av trucken. Denna information är tillgänglig från titeln och registreringshandlingar. Gå med i en lokal förening eller organisation som fokuserar på att tillverkare av lastbilar.
2

Köp en manuell lastbil reparation för den specifika modell och årsmodell på lastbilen. Läs bruksanvisningen noggrant. Använd handbok för att göra reparationer i motorn och andra system i fordonet som behövs.
3

Leta klasser för auto organ reparation genom lokala tekniska skolor eller organisationer restaurering. Kroppen kan kräva avrostning, patchar svetsning, reparation bucklor och ersätta hela paneler som bestäms av statusen av metallen. Ta en klass innan du börjar med projektet, om dessa är nya färdigheter
4

Leta klasser för interiör restaurering genom lokala tekniska skolor eller organisationer restaurering. Interiör restaurering kan innefatta reupholstering säten, renovera instrumentpaneler och återvinna dörrar. Ta en klass innan du börjar med projektet, om dessa är nya färdigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142341.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.