Fördelar med bogsering med en Dually

Heavy-duty pickup lastbilar är konstruerade för att dra och drag. Den största av dessa fordon idrott extravaganta dubbla bakhjul ramen extra breda bakskärmar. När utrustad med en sex-passagerare manskapshytt och en åtta-fots pickup låda, en dubbel bakhjulsdrift (DRW) pickup, eller "dually," är lätt en av de mest imponerande fordon på vägarna. Ford, Chevrolet, GMC och Dodge vardera producerar tunga duallies. Syfte

De extra två hjul och däck är inte bara för syns skull. Den dubbla hjul-axel layout ökar bogsering och dragande kapacitet av en pickup. De extra däck ökar den lastbärande förmågan hos bakaxeln, öppna dörren för tyngre belastning och större släp. Dessutom ger 100 procent mer gummi på vägen på baksidan av pull fordonet lastbilen-och-släp combo en mycket stadigare rida än en pickup med bara två bakhjul. Addera Bogsering

dually är främst konstruerad för att bogsera. Den dually är förstärkt upp bakaxel och fjädring underlätta säng-monterade påhängningshöjder dragkrokar används med de största RV, häst och nytta släp. Eftersom sådana missöden bära vikt direkt ovanför axeln snarare än på baksidan av ramen som stötfångaren monterad dragkrok kan en DRW pickup dra eller bogsera mer än en jämförbar enda bakhjulsdrift (SRW) pickup.


Jämförande Kapacitet

En jämförelse av dually och SRW specifikationer pickup illustrerar fördelen en för sig har: Den 2011 Ford F-350: s 6,7-liters Powerstroke diesel V8-motor har fått betyget att bogsera 14,000 pounds i SRW-format, den tyngre, kan annorlunda inriktad dually bogsera upp till 16.000 pounds ordentligt utrustade. Berättelsen är lika med F-350: s tävling: A Duramax diesel-utrustad Chevrolet Silverado 3500HD i SRW form har en nyttolast på mellan 4,200 och 4,600 pounds. Den nyttolast-bärande förmåga går upp till 6.000 till 6,600 pounds på en 3500HD utrustad med DRW axel. Dodge duallies kan bogsera cirka 400 pounds mer än sina SRW motsvarigheter.
Ytterligare information

Många DRW pickups är lång hjulbas Crew Cab modeller. Den förlängda hjulbasen sådana lastbilar förbättrar bilens stabilitet vid bogsering på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142328.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.