Hur man kan förbättra Miltal

Tekniska förbättringar lastbilar har förbättrad bränsleeffektivitet och lastbil körsträcka under det senaste decenniet. Lastbilstillverkarna arbetar fortfarande för att producera mer effektiva motorer tillsammans med bättre aerodynamik och däck för att öka bränsle körsträcka. Bränsle kan stå för så mycket som 25 procent av en lastbil löpande kostnader, så det är vettigt ekonomiskt för att förbättra en lastbils körsträcka. Minska bränsleförbrukningen hjälper också minska lastbil utsläpp. Åkerier kan förbättra bränsleeffektiviteten genom att ändra hur de kör och underhålla sina lastbilsflottan, enligt US Environment Protection Agency administratör Lisa Jackson. Instruktioner
en förare

tåg i strategierna bränsleeffektivitet som föraren är den enskilt största påverkan på lastbil körsträcka. I själva verket kan förbättra förarens teknik förbättrar bränsleekonomin med mellan 2 till 17 procent. Lär förare att gå lätt på gaspedalen. Defensiv körning lär åkarna att hålla motorvarvet nere och eliminera "stopp, start" inställning till bilkörning. Föraren ska anpassa sin hastighet när du närmar trafikljus och ställa in hastighetsgränsen som passar resan, inte den högsta tillåtna på långdistansflygningar.
2

Matcha automatisk växellåda till lastbilens motor och typ av operation när man köper bilen. Till exempel måste en brandbil maximal acceleration, medan snabb acceleration är inte nödvändigt för en sopbil.
3

Säkerställ optimalt däcktryck som en del av bilens ordinarie underhållsprogram. Underinflated däcken kan driva upp bränslekostnader. Ta reda på om du installerar förbättrade däck på dina lastbilar kommer att bidra till ökad bränsleeffektivitet.
4

Instruera föraren att kontrollera att luftkonditioneringsaggregat och värmare är på de lägsta inställningar som behövs för komfort eftersom de kan vara ett avlopp på bränsle. Nya förbättrade luftkonditioneringssystem kan också hjälpa till med bränsleekonomi.
5

planera resor för att skära ner på urban körsträcka och undvika tomgång så mycket som möjligt. Detta kan innebära översyn resa vägar att minska körsträckan eller införa ett program fordon schemaläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142322.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.