Hur Fastsurrning Flatbed Laster

Det finns två vanliga typer av förankringselement som används för att binda ner flak laster. Kedjor med bindemedel och nylon remmar. Kedjor används för att hålla nere stål eller maskiner medan remmar används på mindre tät gods såsom virke och pallgods. Department of Transportation har hamnen i poster i varje stat där last förankringszoner enheter inspekteras för korrekt placering och lastkapacitet. Placering av slips nedgångar över gods på rätt sätt och med rätt mängd remmar för vikten av lasten vara bunden regleras av federala och delstatliga lagar. Saker du behöver
lastvikt
Trailer vinschar | 12 kedjor, 1/2-tums länk med 20 meter lång med en 5000 kg. lastkapacitet
12 kedja bindemedel för 1/2-tums Kedjelänkar
Winch bar
12 last remmar, 4 inches bred och 20 meter lång med en £ 5.000. lastkapacitet
20 last beskyddare, 12-av-12-tums bitar av kvarleva matta
Visa fler instruktioner
1

Ladda flak trailer med lasten. Fråga avsändaren hur mycket lasten väger. Dividera den totala vikten av den last av lastkapacitet för en enskild kedja eller rem. Om lasten väger 50,000 pounds, 10 kedjor eller remmar kommer att behövas för att juridiskt surra lasten.
2

Inspektera positionen av lasten på släpet. Se till att all last är i linje med minst två vinschar på sidan av vagnen. Använd två remmar över varje bit av last som kan skadas av kedjorna och använda två kedjor och två pärmar över gods som inte kan skadas av kedjorna. Täck alla kanter last med bitar av kvarleva matta för att skydda dem från skador vid åtdragning ner remmar och kedjor.
3

Trä hakade änden av varje band ner genom yttre säkerhet järnväg av släpet och ansluta den till den underrede i släpet. Rulla ihop banden och kasta dem upp och över lasten så att de faller ner på andra sidan av släpvagnen. Gå runt till andra sidan och trä remmen genom slitsen i trailern vinschar och vrid vinscharna tills slack i remmen rullas upp runt vinschen. Placera spetsen på vinschen bar i hålet på sidan av vinschen och föra stången ner flera gånger med din styrka och kroppsvikt tills bandet är tight.
4 Bilden illustrerar skyddsräcke av en flak trailer.

tråd krokarna av kedjorna ner genom säkerhetsskenan och haka fast den på undersidan ramen av trailern där lasten kan vara bunden med kedjor. Kasta kedjorna upp och över lasten så kedjorna hänga ner på andra sidan. Gå runt och trä på hakarna på dessa kedjor ner genom säkerhet järnväg och till ramen av trailern låta Spänn kedjan dinglar över sidan av släpvagnen.
5

Placera en kedja pärm på varje kedja genom att ta en av de bindemedel krokarna och haka den till den högsta länken i kedjan du kan nå. Ta den andra kroken av bindemedlet och dra den nedåt så att handtaget av bindemedlet går hela vägen upp. Fatta Spänn kedjan och ta upp det tätt. För det undre krok av bindemedlet över en länk i kedjan. Placera den öppna änden av vinschen bar över änden av bindemedlet handtaget och dra sedan vinschen baren för att låsa bindemedlet och dra kedjan tight.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142321.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.