Hur man identifierar en tung lastbil genom VIN

En VIN - eller fordonets identifieringsnummer - är ett unikt nummer för varje fordon . Varje fordon har en av dessa 17 - siffriga tal , som normalt kan hittas stämplas på en liten metallplatta på förarsidan instrumentbrädan , där strecket möter fönstret . Med VIN av en tung lastbil du kan identifiera fordonet genom att producera en rapport fordon historia . Denna rapport har all relevant information om fordonet , inklusive märke och modell , ägande historia och stora olyckor . Instruktioner
1

Besök AutoCheck hemsida . För $ 29.99 , får du en enda rapport , som ger uppgifter om fabrikat , modell och tillverkare av fordon och några större problem fordon redovisas i bilens förflutna .
2

Besök Carfax hemsida . Du kan köpa en rapport fordon historia för $ 34,99 , som i november 2010. Denna rapport kan hjälpa dig att identifiera en tung lastbil genom att erbjuda information om märke på fordonet , namn på tidigare ägare och uppgifter om olyckor .
3

Besök Department of Motor Vehicles hemsida . Du kan ange ett VIN-nummer och få en gratis grundläggande rapport , eller välja från ett urval av detaljerad fordon historia Rapporter köpa . Rapporter innehåller information om titel , t.ex. om bilen bärgas eller har byggts om , information om vägmätare , till exempel om det har rullat tillbaka eller brytas , information om rapporterade olyckor eller stöld av bilen.
< Br > Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142316.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.