2007 Toyota Tundra TRD begränsade alternativ

Toyota Tundra, en lastbil som debuterade 2000, var i första hand en fritids pickup före 2007. Det var för liten och alltför lik en bil för att utgöra ett hot mot inhemska pickup lastbilar, även om det var lämpligt för dem som söker en pendlare bil som gav gott om lastutrymme. För att attrahera seriösa lastbil människor, såsom entreprenörer och de dra tunga laster och släpvagnar, omgjorda Toyota helt Tundra 2007. Det gjordes större och mer kraftfull, med bogsering och dragande förmåga att konkurrera fullstora pickuper av Dodge, Ford och GM. En av de top-of-the-line Tundra trim, Tundra Limited med TRD (Toyota Racing Development) kombineras en lyxig interiör och exteriör med en suspension avsedd för off-road körning. Motor och växellåda

2007 Tundra TRD Limited har två motoralternativ: en 4,7-liters V8 med 271 hästkrafter och 313 pund fötter vridmoment, och en 5,7-liters V8 med 381 hästkrafter och 401 £ -fötter eller vridmoment. Båda motorerna finns tillgängliga i fyra-wheel-drive eller två-hjulsdrivna versionerna. Transmissioner som finns på 2007 Limited Tundra inkluderar en fem-växlad automatisk överväxel eller en sexstegad automatisk överväxel.
Fjädring

Four-wheel-drive Toyota tundras med TRD paket har en uppgraderad suspension bestående av styvare linjär-äderkonstanter främre coil som komprimerar jämnt. Två-hjulsdrivna modeller har dual-rate fjädrar främre coil som komprimerar vid två olika hastigheter, varierande med lastens storlek. Både två-wheel-drive och fyra-hjulsdrivna tundras har Bilstein gas-laddad Monotube stötdämpare med större kolvar, vilket möjliggör bättre studs och rekyl kontroll.
Inredningsdetaljer

2007 Tundra Limited har uppgraderat lyxiga funktioner. Standard på lastbilen är uppvärmda lädersäten, multi-justerbar effekt för förare och passagerare samt främre makt svankstöd. Andra inredningsdetaljer inkluderar en radio med CD-spelare och cd-växlare, en färddator och en teleskopisk rattstång. En makt eller manuell taklucka /moonroof finns som tillval Addera Utvändig stil och Mått

2007 Toyota Tundra finns i tre karossutformningar:. Regelbundna hytten, Double Cab och besättning hytt. Utsidan av de begränsade tundras inkluderar privatliv glas, krom dörrhandtag och sidospeglar, en last rutan ljus och valfria varselljus. Också standard är lättmetallfälgar och underredsmassa. Med TRD kit, fälgar vanligt och däck ersätts med 18-tums fälgar och BF Goodrich T /A 18-tums off-road däck. Dessutom är dragkrokar ansluten till den främre rambalkar för extra styrka, med dimljus och en djärv klistermärke paket ingår också. Hjulbasen på 2007 Tundra Begränsade åtgärder 145,7 inches, mäter bredden 79.9 inches och längden mäter 228,7 inches. Höjden mäter 76 inches för Begränsad manskapshytt och 76.4 tum för den begränsade dubbelhytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142302.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.