Hur man installerar en Ford Stänkskydd

Stänkskydd inte skyddar din bil, de skyddar bilen bakom dig. Stänkskydd förhindra lera, vatten och även små stenar från att flyga in i vindrutan på följande fordon. Men stänkskydd kan också vara ett tillbehör. Stänkskydd kommit ut med en mängd bilder från idrottslag till college logotyper. Många däck och bilverkstäder är glada att installera stänkskydd. Men med lite förberedelse och arbete, kan du installera stänkskydd hemma. Saker du behöver
Jack
stödbenet
Lug Slang skiftnyckel
(tillval) katalog Rags (tillval) katalog Phillips skruvmejsel
Stänkskydd
Drill
15/64 borr
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant område och engagera nödbromsen. Med hjulet på marken, använd rörtång för att lossa muttrarna. Låt hjulet på axeln.
2

Placera domkraften under ramen på bilen. Hissa upp bilen flera inches högre än stödbenet. Skjut stödbenet under axeln och sänka bilen på stödbenet.
3

Skruva loss muttrarna och helt ta bort hjulet. Ställ hjulet åt sidan. Om hjulet väl är smutsig, använd slangen och trasor för att rengöra området.
4

Använd en skruvmejsel för att ta bort de tre Phillips skruvar på kanten av hjulet väl.

5

Använd Phillips skruvmejsel för att skruva stänkskydd till hjulet väl med de medföljande skruvarna. Det kommer att finnas en extra hål i stänkskyddet.
6

Borra ett hål i hjulet väl genom hålet i stänkskyddet. Fäst den sista bulten med skruvmejsel.
7

Skjut tillbaka hjulet på axeln bultarna. Skruva på muttrarna och dra åt dem med rörtång. Jack bilen upp en tum och ta bort stödbenet. Låt bilen ner långsamt. Upprepa med det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142296.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.