Hur hitta en begagnad Pickup

När du letar efter en begagnad pickup, måste man vara beredd att söka omfattande och vet rätt frågor att ställa. Återförsäljare, av både nya och begagnade fordon, har ett rykte om att vara påträngande och oärliga, medan privata aktörer inte får röja all information så att de kan sälja pickup snabbare. Att veta vad du letar efter, och vad bilens värde kan vara, kommer att ge dig ett försprång på att hitta en pickup som passar dina behov. Instruktioner
1

Gå till Kelley Blue Book hemsida och sök efter önskad upphämtning. Klicka på länken för sökningen efter "Year, Make & Model" och välj "Pickup." Efter val av märke, modell och år, har du möjlighet att hitta andrahandsvärde, om du har en bil du vill sätta mot att köpa en pickup från en begagnad återförsäljare, eller värdet av önskad modell när man köper från en privat fest. Alternativt kan du söka efter vad som finns i ditt område genom att skriva in ditt postnummer på huvudsidan
2

Öppna telefonboken till. "Auto Återförsäljare - Begagnade" och ringa runt, få priser för önskad upphämtning. Skriv ner all information, inklusive märke, modell, år och pris. Boka tid om det behövs för att se fordonet i personen och prata med återförsäljaren. Du kan också kontrollera webbplatser som Craigslist och Backpage att se om några privata aktörer säljer pickup du vill.
3

Drive till återförsäljare eller träffa de privata parter att visa sina mickar . Om du inte är väldigt kunnig om bilar, ta med en vän eller familjemedlem som är eller begäran om att träffa dem på din mekaniker plats att ta en titt.
4

Förhandla om priset om du känner säljaren är för mycket begärt. De flesta återförsäljare och säljare är villiga att sänka sina priser lite - även om detta inte är garanterad. Om du är nöjd med skick och pris pickup, betala säljaren, få den rosa slip och köra hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142292.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.