Hur Design Graphics för en lastbil

Designa grafik för en lastbil kräver kunskap om vektorgrafik samt praktisk vinyl tekniker ansökan. Lastbil designs kan dras för hand och skannas eller skapas på en dator med hjälp av olika program. Att lära sig att skapa en bild för en lastbil tar lite övning, men med rätt verktyg och kunskap kan du bygga en portfölj och tjäna pengar. Saker du behöver
Computer
Design programvara Vinyl-styckning programvara Cutter /plotter
Måttband sälja Grease penna
Vinyl rullar
kniv maskeringstejp
-göra gummiskrapa
T-square linjal
förmask tejp
Isopropylalkohol
luddfri trasa
Visa fler instruktioner
Mät och design

1

Mät område i lastbilen där du planerar att placera bilden. Välj en plan yta, om du inte har haft erfarenhet med vinyl grafik. Mät både horisontellt och vertikalt, och markera området med ett fett penna.
2

Öppna grafisk design i ett raster program. Isolera varje separat färg på en annan fil genom att använda funktionen Radera. Radera alla utom en färg och spara. Spara varje fil som en bitmapp eller. Jpg.
3

Rita en bild med pennan verktyget enligt instruktionerna för din specifika program eller öppna den grafiska designen i en vektor genom att klicka på "File , "och sedan klicka på" Place. " Välj trace-funktionen om du använder en importerad bild från Objekt-menyn.
4

Välj svart-vitt. Justera tröskelvärdet addera eller subtrahera svart eller vitt från bilden. Lägg mer oskärpa att spåra om bilden linjerna är ojämna. Klicka på "Trace" eller tryck på "Enter" på tangentbordet.
5

Välj "Utöka" från Objekt-menyn och välj sedan "Visa"-menyn. Välj "Outline" eller "Wireframe," beroende på din specifika program. Med ritstiftet, justera eventuella linjer som överlappar eller är onödiga.
Klipp och band
6

importera bilden till kniven programvaran. Ladda en rulle vinyl i maskinen. Rada upp kanten på vinyl till guiden. Lås vinyl på plats.
7

Skapa registreringsnummer på din bild om du använder mer än en färg. Välj "Klipp /Plot" från Arkiv-menyn. När grafiken är klar skär du bort den från maskinen med en kniv, med hjälp av guiden för referens.
8

bort överflödig vinyl med "ogräs". Placera spetsen på en kniv på den negativa, eller icke-image delen av utskärningen. Skjut kniv försiktigt längs cut-linjen, dra vinyl från arket. Följ konturen av designen. Upprepa för alla andra färger.
9

Tape bilden med maskeringstejp på alla fyra sidor med bilden uppåt på en plan yta. Dra ut en del av förmask band, tillräckligt för att täcka hela bilden. Större grafik kan fyllas i sektioner, överlappar förmask bandet. Upprepa för ytterligare färger.
10

Med en sign-making gummiskrapa, sakta sänka förmask över grafik, med slag först på en 45-graders vinkel, sedan horisontellt och vertikalt. Ta bort maskeringstejpen och torget utanför kanterna med en T-kvadrat eller en T-formad linjal.
Ansök
11

Rada upp bilden på din tidigare markerat område . Rengör området med isopropylalkohol och en luddfri trasa. Tejpa grafiken till lastbilen höger sida upp med maskeringstejp på antingen toppen eller sidan. Ta bort skyddspapperet och kasta. Låt inte den grafiska röra vid ytan på lastbilen
12

Håll kanten på bladet i handen och sakta binda grafiken till lastbilen med skylt-skrapan på 30. - graders vinkel. Avlägsna förmask, hålla vinyl nära ytan av lastbilen som du drar. Upprepa processen för ytterligare färger, rada upp med passmärkena.
13

Ta bort maskeringstejpen och ta bort eventuella linjer fett penna från lastbilen, undvika tillämpade vinyl.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142281.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.