Typer av påhängsvagnar

Om du funderar på att gå lastbilsindustrin är det smart att bekanta sig med de olika typerna av påhängsvagnar som kan hittas på vägarna i hela USA. Trailers används för att dra olika typer av gods, såsom boskap, farliga gaser och vätskor, bilar och långa föremål. Tvärtemot vad många tror, ​​påhängsvagnar har också en vändcirkel som är mindre än deras längd. Detta innebär att trucken är lättmanövrerad och kan lätt köras på stadens vägar och kring dockning områden. Tankfartyg

Tankers används för att dra farliga gaser och vätskor, såsom bensin, naturgas och andra farliga kemikalier. Mejeriprodukter och apelsinjuice är också oftast transporteras i tankfartyg, eftersom denna typ av last måste hållas fräsch och borta från värmekällor.

Semi-trailer tankbilsförare måste utbildas för att arbeta med dessa typer av kemikalier och vätskor eftersom de ofta skiftar under transport. De flesta förare som arbetar med tankfartyg krävs för att få en Hazardous Materials Godkännande eller HAZMAT, på sitt körkort. Denna påskrift visar att de har fått utbildning i att hantera olika kemikalier och vet vad man ska göra i händelse av en nödsituation på vägen. Används
Flat

Flak trailers att dra tunga föremål såsom entreprenadmaskiner och maskiner och bilar. Denna typ av påhängsvagn ibland laddas via en kran som lyfter tunga föremål på lastbilen. Förare som är intresserade av att använda denna typ av släpvagn ska skolad i rätt teknik för att säkra sin last. Presenningar och kedjor kan bidra till att säkra de tunga objekt och de måste kontrolleras regelbundet under hela resan.
Vans
p Om du någonsin har använt en rörlig service till transportera dina husgeråd till ditt nya hem, har du kommit i kontakt med en van påhängsvagn. En van påhängsvagn med bak-lastportar och ramper som gör att förarna att lasta och lossa sina varor. Dessa typer av påhängsvagnar används också för att transportera färskvaror, eftersom de kan vara utrustade med kylanläggningar.
Boskap

Boskap används för att transportera djur såsom svin, hästar, får och kor. Dessa påhängsvagnar är open-air så att djuren har frisk luft under transport och hålls bekvämt. Om du funderar på att transportera djur, tänk på att de måste kontrolleras regelbundet under både enheten och lastning och lossning processer för att säkerställa att de inte trampas eller skadas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142279.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.