Hur man installerar en trä säng på en 1966 Chevrolet lastbil

Äldre pickup lastbilar, såsom en 1966 Chevrolet, kom ofta med trä, snarare än metall, bäddplattor. Detta är till fördel för samlare, som ersätter trä sängdelar är en mycket enklare process än att reparera eller byta ut en metall säng. Bed kit finns tillgängliga, inklusive pre-cut och bearbetade styrelser trä och rälsen stål med bultar. Installationen är enklare om en gammal säng redan är installerad, eftersom detta kommer att hjälpa dig att hitta bulthålen och ger en mall för eventuella justeringar i längd. Saker du behöver
Hylsnyckel
Trä flaket kit
Jigsaw
Sander
Sandpapper
kokt linolja
Paintbrush
Visa fler instruktioner

1

Utforma styrelser din lastbil-säng kit på ett par sågbockarna. Din kit bör innehålla fyra breda brädor, två medelstora styrelser och två smala brädor. De två smalaste styrelser löper längs ytterkanterna, med två av de största brädor inne i dem, de två medelstora brädor inne i dem och de återstående breda brädor i centrum.
2

Kontrollera passningen av de sju stålbult remsor, varav en kommer att vara i varje skarv mellan korten. Montera skivorna i botten av lastbilen, rada upp mellanrummen mellan styrelser med bulthålen i sängramen. Sätt de två yttre brädor under läppen av yttre prydnadslisten på sängen sidorna av lastbilen. Addera 3

Kontrollera om träbitar som måste kapas till önskad längd eller bredd. Märk dem till storlek.
4

Skjut bultarna ner genom hålen i bulten remsorna i hålen i ramen av flaket. Märk sängram med en körnare och hammare genom någon bolt-strip hål som inte rada upp. Ta korten från sängen, göra nödvändiga nedskärningar i styrelserna med en sticksåg och sand trä med 100-slippapper.
5

Borra 5/16-tums hål på några ställen som du har markerat för en saknad bult hål. Använd en ny bit för en ren hål.
6

Applicera två lager av naturliga, kokt linolja. Detta kommer att ge sängen UV och vatten skydd utan att behöva helt Refinish att dölja varje repa. Använd en fin borste och applicera oljan med säden i långa raka slag, låt den torka ordentligt innan du fortsätter.
7

Montera skivorna i sängen. Trä bultarna genom, tråd muttrar och brickor på varje bult och ombonad ner dem med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142276.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.