1986 Ford Truck specifikationer

Fords 1986 lastbilar var några av de mest sålda modellerna i USA. Känd för robust arbetsbelastning, ledde Ford lastbilar fältet i mångsidighet och stil. Varje ny funktion lockade en ny generation av ägare, som uppskattade arbetshästen förmåga lastbilarna. Den väl underbyggda ram gav Ford lastbilar ett försprång framför de flesta andra märken av lastbilar i nyttolasten avdelningen. Nytt för 1986

1986 Ford introducerade en ny medeltung lastbil de kallade Cargo. Det betecknades som en "låg tilt cab." Det var tänkt att ersätta C-serien tilt cab som var populär på 1950-talet. För 1986 Ford höll F-150, eftersom det var den bäst säljande. Ford hade också en tung hytten över motorn modeller diesel lastbil som skröt en efter-kylare system som resulterat i bättre bränsleekonomi och högre effekt. Också nytt för dieseldrivna lastbilar som året var en Jacobs motorbroms, eller en Jake Brake. Den använde motorns kompression att bromsa bilen vid inbromsning för stopp. Ford presenterade också en SuperCab version av Ford Ranger pickup. Det läggs ytterligare 17 inches till hytten, och ett par bakre hoppa platser var frivillig. Finns för Ranger S-serien var en 2.0L fyra, medan andra modeller bara hade en 2.3L fyra och en 2.9l bränsleinsprutning V6-motor. Ett alternativ som erbjuds men sällan beställde var en 2.3L turbo diesel.
Engine


1980 Ford uppdaterade motorn för de flesta av sina lastbilar, och med 1986 de uppdaterade motorer var standard för alla lastbilar. 1986 Ford-erbjöd lastbilar hade en mängd sex och åtta-cylindriga motorer. En 300-kubik-tums rak sex var ett populärt val eftersom det var en low-end vridmoment och mycket tillförlitlig. Ford lastbilar kom också utrustad med en 302 -, 351 -. Samt 400-kubik-tums V8
The Body

Av 1986 Ford hade infört en SuperCab med mer utrymme i passagerarutrymmet baksätet. Det extra utrymmet i hytten resulterade i en något kortare nyttolast säng. Ford lastbil behöll fortfarande sin klassiska eleganta, box-typ designen, men en liten redesign i framänden producerade en mager, elakare profil. Den last hytt lastbilar, såsom Bronco och några av bilarna som var klassificerade som lastbilar, hade nu mer inre rum.
Pris

grundpriset för en 1986 Ford diesel dumper var $ 9600 medan prisintervallet för Ford pickup lastbilar var $ 5.000 till $ 6800. Naturligtvis, tillade alternativ till priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142271.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.