Ford Rtv Utility Specifikationer

Ford RTV Transportör, som också är känd som Ford Falcon RTV, introducerades för första gången 2002 av den australiska grenen av Ford Motor Co Det är en två-dörrars super cab som är mest lämplig för jordbrukare eller hantverkare. På grund av klagomål från konsumenter om sin markfrigång, kraft och prestanda, modifierad Ford Falcon RTV 2004. Motor

RTV manual är utrustad med en 4-liters motor med sex cylindrar i en in-line arrangemang. Motorn är i longitudinell orientering med motorblocket i gjutjärn och huvudet av aluminiumlegering. Den använder en kedja som drivs med dubbla överliggande kamaxlar (DOHC). Den borrning och slaglängd åtgärd 3.63 inches och 3,91 inches, respektive. Den maximala uteffekten från denna motor 182 kW vid 5000 rpm och vridmomentet är 380 Newtonmeter vid 3.250 rpm. Den är utrustad med en femväxlad manuell växellåda växellåda. De automatiska RTV delar vissa gemensamma specifikationer med manualen, men skillnaderna är att den har en 5,4-liters motor med åtta cylindrar arrangerade i V-format med tre ventiler per cylinder. Det har effektförlust på 220 kW vid 4.750 rpm och ett vridmoment på 470 Newtonmeter vid 3.250 rpm. Både automatisk och manuell har en kapacitet bränsletank på 68 liter och de använder en elektrisk sekventiell port insprutningssystem.
Dimensioner

markfrigång fordonet är 7 inches, vilket är större än tidigare modeller. Tjänstevikten är £ 3721 och totalvikt är £ 6183. Längd, bredd och höjd mått 200 inches, 73 inches och 64 inches, respektive. Den dragkapacitet är £ 5070. broms och 1653 £. unbrake. Bilen har kuggstångsdrivna servostyrning, vilket möjliggör en vändradie på 37,7 meter. Den främre hjulupphängningen är en dubbla triangellänkar, hydrauliska dubbelverkande stötdämpare när bakfjädringen har en hydraulisk dubbelverkande stötdämpare.
Standard Funktioner

Både Inner-och ytterbackspeglar är makt speglar. De säkerhetsfunktioner på bilen är föraren krockkuddar och låsningsfria bromssystem. Den framsätet är en elmanövrerad stol för extra komfort. Ljudanläggningen har en radio med CD-spelare och två högtalare. Kostnaden för denna bil varierar runt $ 37.000 som av 2010, enligt Web Wombat.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142270.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.