Så monterar du ett Truck Camper på en Ford Truck

När det gäller att montera en husbil, är en Ford lastbil som alla andra lastbilen. Du behöver rätt spännband och lite tålamod, för att göra det ännu och säkert. De flesta campare väger mer än 1500 pounds, så din Ford bör vara minst en F250 (3/4 ton) eller större. Detta säkerställer att lastbilens fjädrar och motor kan hantera vikten av husbil och passagerare. Om du har en husbil på domkrafter och redo att ladda, kan du montera den på din Ford lastbil på mindre än 15 minuter. Saker du behöver
Ratchet set
Slips downs, installerade
Camper vantskruvar
Visa fler instruktioner
1

bort din bakluckan innan du börjar använda spärrfunktion set. Bakluckan är fäst med två bultar på varje sida, och kan dras av, när skruvförbindning lossas. Se till att din husbil är kapade upp minst 3 inches högre än din pickup säng. Du vill undvika att stöta till sommarlägret, eftersom detta kan orsaka att svaja, och eventuellt tips. Ta bort allt från under sommarlägret innan du fortsätter.
2

Dra din lastbil upp framför husbilen, rada upp mitt på flaket med mitten av husbilen, och sakta tillbaka upp. Det bidrar till att titta på förarsidan hjulhuset s avstånd från sommarlägret, och försöker hålla 1 eller 2 inches avstånd. Du kan behöva dra ut och centrera din bil ett par gånger innan du är bekväm med anpassningen. Stanna trucken när framsidan av husbil vidrör baksidan av truckens hytt. Sätt trucken i "Park", dra åt parkeringsbromsen, och komma ut.
3

långsamt sänka varje uttag några inches i taget, med början i den bakre, tills sommarlägret ligger i flaket och uttag inte längre håller det upp. Helt tillbaka jacken.
4

Börja i framför lastbilen, och fäst hakarna på vantskruven till hålet i tie-down och öglan på sommarlägret. Vrid för att dra åt vantskruven så tätt som möjligt och gå vidare till nästa tie ner. När alla vantskruvar är på plats, gå tillbaka och dra åt var och en, för att säkerställa den starkast möjliga anslutning. Koppla in din tråd sele, och köra iväg långsamt vänja sig vid känslan av att ha en tung husbil på din pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142267.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.