Specifikationer för 2007 Avalanche LTZ

Chevrolet Avalanche är en sport utility truck, började tillverkas 2001. Det var branschens första fordonet att kombinera komfort attributen hos en SUV med last kapacitet på en lastbil. En av dess särdrag är att sängen av lastbilen öppnar till baksätet av hytten genom en vikbar panel och uttagbar bakrutan. Motor

2007 Chevrolet Avalanche kommer med en 5,3-liters V8-motor som ger 320 hästkrafter och 340 ft-lbs vridmoment med en vanlig fyrväxlad automatlåda. Motorn har en cylinderdiameter och slaglängd på 3,78 av 3,62, ett kompressionsförhållande på 9,9:1 och ett deplacement på 325 cubic inches. Hålet i en motor är diametern hos dess cylindrar, är stroke den sträcka som en kolv inuti cylindrarna rör sig, och förskjutningen är den volym som de rörliga kolven förskjuter när det rör sig. För ett fordon, anger ett högre kompressionsförhållande en högre kapacitet om makten.
Bromsar och fjädring

Avalanche LTZ har oberoende kort och lång arm upphängning med ett anti- rulla bar och spiralfjädrar i fronten och har en stel axel, multi-link suspension med en krängningshämmare och spiralfjädrar i baksätet. Den levereras som standard med fyra hjul ventilerade skivbromsar med ett låsningsfritt bromssystem.
Prestanda och bränsleekonomi

Denna lastbil kan accelerera från 0 till 60 MPH i 8,26 sekunder, och kan göra det 1/4-mile i 15,88 sekunder vid 88.61 MPH. Den har en nominell dragkapacitet på 7000 pounds. Dess standard 31-liters bränsletank tjänar en EPA-uppskattade bränsleekonomi av 15 mpg i staden och 20 mpg på landsväg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142259.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.