Vad betyder 1500 i en Dodge lastbil ?

1500 i en Dodge lastbil namn avser inte någon särskild specifikation , såsom motorstorlek , lastkapacitet eller hjulbas , men det hjälper skilja denna modell av lastbilen från andra Dodge lastbilsmodeller . Storlek Beteckning

Dodge tillverkar tre storlekar av full-size pickup lastbilar , med varje storlek baserad på lastkapacitet och bogsering makt . Den minsta av dessa är 1500 , är det mellanliggande storlek för 2500 och den största lastbilen är 3500 .
Ton Beteckning

Lastbilar används för att klassificeras med beloppet av vikt att de kunde dra . En halv - ton skulle bära £ 1000 . , En trekvarts - ton skulle dra £ 1500 . och en 1 - tons skulle dra £ 2000 . Dessa ton - beteckningar fortfarande tilldelas pickup lastbilar , även om moderna lastbilar kommer lätt bära mer än sin beteckning innebär . En Dodge 1500 är listad som en halv - tons lastbil , men har en lastkapacitet på 1900 £ .
1500 Models

Dodge erbjuder otaliga möjligheter och alternativ paket för alla sina pickup lastbilar . De finns i två - wheel - drive och fyra -hjulsdrivna alternativ , olika stilar hytt och last längder säng . Kom bara ihåg att när du ser 1500 nummer i modellnamnet , betyder det att det är den minsta av de tre storlekar av Dodge s fullstora pickuper .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142213.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.