Skillnad mellan Toyota Prerunner & Xrunner

Även om det är trevligt för lastbil shoppare att ha flera alternativ när de är på marknaden för en ny bil, kan det stora antalet karossutformningar och trim stilar vara förvirrande. Toyota Tacoma är inget undantag, med två stilar som skiljer sig kraftigt trots liknande namn. Toyota X Runner och PreRunner är två skilda trim stilar med några stora skillnader. Trim Style

Den mest märkbara skillnaden mellan Toyota Tacoma PreRunner och X Runner är den övergripande trim stilen. Den PreRunner är en två-hjulsdrivna fordon som sitter högt från marken så att det liknar en fyrhjulsdriven lastbil. X Runner trimtyp är drastiskt annorlunda och är utformad med street-och race-körning i åtanke. Enligt Bil Gurus, är X-Runner utformad för att vara en street-racing lastbil, komplett med X-stagade ramar, sänkte kroppen, sport fjädring och bredare däck.
Hantering

Medan X Runner fortfarande i grunden fungerar som en lastbil, enligt Edmunds, har hanteringen ändrats för att ge märkbart bättre gata prestanda utan att offra funktioner i en lastbil. X Runner levereras som standard med gasfyllda Bilstein stötdämpare. Bilstein Stötar används inte bara i lastbilar utan också i SUVs och fullstora sedans. De chocker görs för att samtidigt förbättra hantering och åkkomfort genom att maximera stötdämpning på sidan massor av fordon.
Funktioner
p Det finns fler varianter av PreRunner än X Runner. Medan PreRunner finns som tillgång eller dubbelhytt i båda fyrcylindriga och V6 variationer, är det X-Runner endast tillgänglig som en tillgång hyttmodell utnyttjar en V6-motor och sexväxlad manuell växellåda. X Runner har även en del andra exklusiva funktioner, såsom 18-tums aluminiumfälgar, hjul-och nödraketer och en hel kropp kjol kit för förbättrade, sportigt utseende. X Runner är endast tillgänglig som en bakhjulsdriven lastbil och lever upp till sin sportiga känsla genom att nå 60 miles per timme i enlighet med sju sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142202.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.