Hur man låser en vändskiva

Den femte hjulet är namnet på en säker koppling som används på lastbilar och vissa andra fordon. De är starka, tåliga och utformade för att vara enkla att både par och häng. Detta gör dem perfekta för industriellt bruk, såsom i långdistans lastbilstransporter. Att veta hur man låser ett femte hjul är viktigt att någon lastbilschaufför. Saker du behöver
Vehicle
vändskivan
Trailer
Visa fler instruktioner
1

Linje upp fordonet med vagnen så att du kan vända fordon direkt på dragkroken. Bilen ställas. Släpp höjden på trailern mellan 1/2 tum till 1 tum under huvudet för vändskiva. Detta säkerställer Kingpin kan passa in i skumt huvudet, vid vilken punkt låskolven kommer att sänka.
2

Omvänd bilen tillbaka mot trailern tills Kingpin är säker inne i skumt. Stäng säkerhetsspärren på vändskivan. Fäst elkabeln kontakten ur trailern till vägguttag på vändskivan, så bromsljusen och indikatorer kommer att arbeta på släpet. Anslut säkerhet kabeln.
3

Lyft landningsstället en tum eller så från golvet --- inte upp det helt och hållet på denna punkt. Återgå till fordonet och kör sakta framåt. Parkera bilen och kontrollerar anslutningen mellan släpet och det femte hjulet. Om släpvagnen har kopplats och fallit på dess landningsställ, börjar kopplingen processen igen. Om inte, höjer landstället fullt ut och testa din släpvagn lampor fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142201.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.