Hur Repolish en Aluminum Diamond Plate

Polerat diamantplatta aluminium kan glänsa som om den har en kromad finish. När du använder polish felaktigt, men kan metallen faktiskt ser dystra och tråkig. När detta händer, är det nödvändigt att lägga till ett nytt lager av polish om du vill att metallen att behålla sin lyster. Inte bara slask på ett extra lager av polish eller din metall kommer att fortsätta att se klart och oattraktiv. Istället, skala bort det gamla polska och börja med ett oskrivet blad för att uppnå det bästa resultatet. Saker du behöver
Handskar
Sprayflaska
Trinatriumfosfat
Duk
Metal polish
Putsduk
Polermaskin
Visa fler instruktioner

1

don ett par handskar för att skydda händerna. De kemikalier som du använder för att polera metallen kommer att bränna huden vid kontakt, så handskar är nödvändigt när det kommer till rengöring och polering av metall.
2

Flytta diamantplattan utanför där du kan arbeta på en öppen plats. Försök inte att rengöra och polera metallen i ett slutet utrymme som rök utgör en hälsorisk.
3

Fyll en sprayflaska med varmt vatten och en 2 msk. av trinatriumfosfat. Låt TSP lösts upp i vattnet. Spraya hopkok hela ytan av diamanten plattan och låt det stå en stund.
4

Skrubba ytan av metallen med en tjock duk. Tryck djupt runt bård av diamant bordläggningen för att du rengör dem så noga som resten av plattan. När du skrubba bort all smuts och fett på ytan, slang utanför metallen på gården.
5

Dry diamantplattan metallen så snart du skölja av ansiktet för att undvika vattenskador. Applicera mer av TSP hopkok om du fortfarande se rester av smuts eller polish. Rengör bort på samma sätt.
6

Dab inför diamantplattan med fläckar av vax polish. Olika tillverkare rekommenderar olika mängder polish, så följer andelen riktningarna på etiketten för att undvika att använda för mycket eller för lite. Sprid polska med en polermaskin pad tills den täcker hela ytan.
7

Sätt på en elektrisk roterande polermaskin med en hastighet av 2000 varv per minut. Tryck fast den ordentligt mot ansiktet av den metall som polera polera in i metallen. Flytta den roterande polermaskin höger och vänster tills polska försvinner från ytan av metallen.
8

Undersök bård noggrant för polska att bufferten inte bort. Om du hittar polish nära bård, gnid in den i metall med en polermaskin s trasa. När du är klar, bör inga moln av polish kvar och metallplattan ska lysa som en spegel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142196.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.