Hur man väljer en pickup för snöplogning

snöplogning med en pickup kan vara ett bra alternativ till antingen skotta eller snö blåser, sparar oändliga mängder tid och energi. Det är dock viktigt att välja rätt truck för plöjning du tänker göra. De flesta pickup lastbilar klarar lätta plöjning, t.ex. din uppfart, medan mer ambitiösa plöjning planer kräver en större och mer kraftfull pickup. Det finns mycket att tänka på när man väljer en pickup för snöplogning, men att välja rätt pickup truck för jobbet till hands kan spara mycket tid och besvär. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket plöjning du behöver göra varje vinter. Lastbilen som krävs för kommersiell eller tung plöjning kommer att behöva vara mycket större och mer kraftfull än den lastbil som behövs för personlig eller lätta plöjning.
2

Välj en lastbil med fyrhjulsdrift. Det är möjligt att plöja med enbart framhjulsdrift, men det är också mycket svårare. Fyrhjulsdrift hindrar din bil från fishtailing på snö och is och öka mängden av makt du har att plöja med.
3

Välj en lastbil med en styvare fjädring. Detta kommer att säkerställa att trucken kan ta vikten av plogbladet på dess främre ände.
4

Bestäm vad du vill ha i en lastbil. De flesta lastbilar kan utrustas för ljus plöjning, så de flesta av vad som går till att välja en lastbil bestäms av vad du vill göra med det. Om du planerar att göra en hel del dragande med din bil, välj en större modell än om du bara planerar att använda det för casual körning. Diskutera ditt val med återförsäljaren
5

och be om förslag på plöjning utrustning specifikt för fordonet du väljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142170.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.