Hur man tar bort en Camper Shell

En husbil skal, som ibland kallas en pickup topper, täcker rutan på lastbilen, som erbjuder ett slutet utrymme för camping eller säkert dragande verktyg eller material. Camper skal ger ett ekonomiskt alternativ för människor som vill njuta av naturen från både inköpskostnad och bränsleeffektivitet. Borttagning av husbil skalet kräver några verktyg och kanske en vän eller två, men kan åstadkommas genom de flesta gör-det-självare. Saker du behöver
Camper skal
Wrench eller plier
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Demontera skruvarna som förbinder husbil skalet till skenorna i lastbilen rutan. Dessa kan vara klämmor för skal installeras i ett tillfälligt sätt eller bultar för mer permanenta installationer.
2

Koppla den elektriska ledningar, om närvarande, mellan skalet och lastbilen. Detta kan vara en tråd rinna av bakljus på lastbilen för att driva takbelysning av skalet eller en tråd från framsidan av lådan för att driva mer komplexa elektriska komponenter i skalet. <
3 p> Ease skalet från pickup rutan. Många husbil skal installeras med en skum packning eller tätning mellan skalet och rälsen i lådan. Denna packning begränsar mängden damm som kommer in i skalet. Det kan ha anslutit sig till skalet, vilket gör att bryta skalet fri svårt.
4

Lyft skalet av pickup. Det krävs minst två personer. Walk the husbil skalet på baksidan av lastbilen, ta bort husbil skalet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142162.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.