Hur man installerar ett Sirius i en Dodge Truck

Med Sirius Satellite Radio, behöver du inte längre att söka fabriken radion i bilen med några minuter, bara för att fånga in några sekunder av din favoritlåt eller artist. Istället kan du programmera Sirius så det kommer att skicka dig ett meddelande när en viss låt eller artist är på radion. Du har också möjlighet att spela in live-sändningar och spela upp dem på radion i din Dodge lastbil. När du prenumererar på Sirius, kan du installera och börja lyssna på din satellitradio inom några minuter. Instruktioner
1

Prenumerera på Sirius Satellite Radio. Köp en docka och spela radio med ett fordon kit från en återförsäljare eller Sirius hemsida. Sätt på radion dockningsstation cigarettändaruttaget adaptern i cigarettändaruttaget och placera din dockningsstation bakom backspegeln. Vaggan är sugkoppar håller den stadigt på plats. Om du köper en bil kit med ett streck montera, placera dockningsstation på instrumentbrädan.
2

Installera satellitantenn på mittlinjen av din lastbil tak. Dölja antennkabeln, som löper från din antenn under främre vindrutan och till dockningsstation s "Antenna In". Slip dockan och spela radiomottagare på dockningsstation. Coil all överbliven kabel och gömma den bakom en inre beklädnaden.
3

Anslut din Sirius Satellite Radio till din befintliga radios auxilary ingång via en stereo ljudkabel.
4

Slå på lastbilens radio, och ställ in den på "AUX"-läge. Ställ in till en oanvänd FM-kanal, som kommer att streama Sirius Satellite Radio via din Dodge stereo.
5

Aktivera tjänsten genom att besöka Sirius "Install & Aktivera" hemsida eller tala med en kundtjänst . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142145.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.