Hur man läser VIN-nummer på 1975 Dodge Ramcharger

En Ramcharger var en SUV tillverkad av Dodge från mitten av 1970-talet fram till mitten av 1990-talet. Bilens VIN är en speciell kod som ges till alla fordon som tillverkas för försäljning i USA, så att den kan identifieras av staten för registrering, av ett försäkringsbolag eller av en potentiell köpare att ta reda på bilens historia. Läs VIN på en 1975 Ramcharger att ta reda på detaljer om det genom att först hitta numret på vindrutan eller i dörrkarmen. Instruktioner
1

Leta VIN innanför dörrkarmen på förarsidan eller på förarsidan instrumentbrädan vid vindrutan. Genom att kontrollera de två första
2

Decipher din modell bokstäverna i VIN för särskilda Dodge modellen. I fallet med en Ramcharger, kommer det att vara "AD" specifikt för en två-hjulsdrift Ramcharger eller "AW" för fyrhjulsdrift modell.
3

Bestäm kroppstyp av nästa ensiffriga tal. 1975 Dodge Ramcharger hade en manskapshytt, så antalet kommer att vara en "2" betecknar här förarhytt.
4

Dechiffrera totalvikt (GVW.) Nästa bokstav kommer att berätta vad den GVW är, och i fallet med en 1975 Ramcharger, kommer det att vara "A" eller "B" Ett "A" anger att totalvikten är under 6,000 pounds, och ett "B" anges att det är från 6,000 pounds till 10.000 pounds.
5

Bestäm din motortyp med nästa bokstav. Det fanns fyra motorer som erbjuds i en 1975 Ramcharger: a 225 sneda sexcylindrig, en 318 V-8, ett 360 V-8 och ett 440 V-8. Den 225 vinkling sexcylindriga markeras med ett "B", den 318 V-8 markeras med ett "E", den 360 V-8 markeras med ett "F" och 440 V-8 är märkt med ett " J. "
6

dechiffrera din årsmodell. Nästa nummer är årsmodell, vilket i detta fall är en "5" eftersom det är en 1975 Ramcharger.
7

Använd nästa bokstav för att avgöra var din bil sattes samman. Ett "J" eller "K" anges att det sattes ihop i Windsor, Ontario, Kanada, växt. "C" anger att det sattes ihop i Jefferson Avenue fabriken i Detroit, Michigan. Bokstäverna "T" och "S" anger att det monterades på Warren Avenue fabriken i Detroit, Michigan. En VIN med "X" anger att bilen var församlade i Fenton, Missouri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142130.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.