Hur att rengöra en lastbil säng

med stolthet i utseendet på din bil är en vanlig känsla för många åkare. Men sängen av en lastbil kan vara svårt att hålla ser ren och glänsande. Den öppna delen av flaket kommer att samla löv, väg smuts och annat skräp när du reser. Rengöring flaket väl kräver lite mer ansträngning än några av de andra delar av kroppen på lastbilen. En liten armbåge fett och lite Bättringsfärg kan hålla en lastbil sängen ser lika bra som resten av bilen. Saker du behöver
Broom
Skrubber trollspö
makt bricka eller trycksatt trädgårdsslang
bilklassade tvål
Automotive Bättringsfärg att matcha lastbil
färg
Visa mer Instruktioner
en

Avlägsna innehållet i lastbilens flak. Om en verktygslåda installeras på framsidan av flaket, anser att det är en del av flaket och rengör det, alltför.
2

Sänk bakluckan och använda en styv kvast att sopa ut lastbilen säng. Smuts och skräp tenderar att samlas i hörnen och runt hjulhusen, så spendera extra tid i dessa områden. Addera 3

Spray ur flaket med en makt bricka eller en trycksatt trädgårdsslang . Börja på framsidan av sängen, bakom lastbilshytten och spraya vattnet över bädden av lastbilen i sida-till-sida-rörelser. Parkera trucken på en liten lutning, om det är möjligt, kommer att hjälpa smuts och vatten rinna ut från slutet av lastbilen.
4

Applicera vatten till skrubbning staven tills den är genomblöta. Applicera bilklassade tvål till änden av staven och arbeta tvålen till en tjock lödder. Börja skrubba flaket på framsidan och arbeta mot bakluckan, skölj sedan.
5

Ansök bättringsfärg till några repor i flaket efter sängen torkar helt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142110.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.