Hyra som kan användas för dragning av släpvagnar

Använda en dragkrok kan tjäna en rad olika syften. Du kanske behöver mer lagringsutrymme än vad som finns i din bil, att ta längs en annan bil utan en extra förare (eller helt enkelt försöker undvika att betala för gasen att köra både fordon), eller släp transporterar specialitet vattenskotrar eller all-wheel- köra fordon. Men om du hyr bilen gör bogsering, vara medveten om att inte alla uthyrningsföretag låter dig göra detta, och inte alla hyrbilar är kapabla. Moving Truck Rental Företag

jätte slutna lastbilar du ser på vägen, från företag som U-Haul och Penske, har kraftfulla motorer och robusta ramar och en dragkrok som du normalt får använda . Eftersom uppdraget för dessa företag är att möjliggöra funktionalitet i rörelse, deras kontrakt tillåter vanligtvis att du kan dra ett släpfordon med vikter som inte överstiger dragkroken s last kapacitet.
Rent-a-åkerierna

flesta kommersiella biluthyrningsföretag, vilket också hyra lastbilar, har villkor i sina fordon hyresavtal som förbjuder dig från att använda någon bil du hyr från dem för bogsering. Även om det fordon du hyr kommer med en dragkrok, hyresvillkoren ofta inte tillåter dig att använda den. Om du gör det, kan företaget debitera dig en avgift för brott mot hyresavtalet och ogiltigförklara alla åtgärder du köpt som skulle ha lättad du ansvar för skador på fordonet. Hyran Företaget kommer också att debitera dig avgifter i samband med fastställandet någon del av bilen, från mekaniska problem som kan ha uppkommit genom bogsering till skador på kroppen. Men om den hyra företaget har en separat division tillägnad lastbil hyror, då dessa kommer ofta komma med dragkrokar du får använda.
Dragkrok Rentals

annat alternativ du har för att dra en släpvagn är att hyra en dragkrok som du kan installera på din egen bil, använda oavsett bogsering behov du har, ta sedan bort och återgå till biluthyraren när du är klar. Det sparar du pengar över att köpa dragkroken själv, och besparar dig behovet av att lagra en hake du köpt om du normalt inte gillar hur det skulle se ut på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142109.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.