1975 Chevy Truck specifikationer

När Don McLean skrev sin "American Pie" nationalsång, sjunger om att köra sin Chevy till levee, framkallade det ett kärnområde minne av Amerika förkroppsligad i en pickup. Den 1975 Chevrolet lastbil var standardmodellen fortsatte under samma årtionde och används av tusentals förare, unga och gamla. Specifikationerna på lastbilen berätta lite om historia också, som utformades före oljeembargot och gas brist linje hade träffat i full effekt. Även med dagens mått kontra stadsjeepar, var '75 modellen fortfarande ett stort fordon i sin egen rätt. Grundläggande funktioner

lastbilen såldes i en sexcylindrig och åtta-cylindrig motor konstruktion, beroende på ägarens önskemål. Dock var Kalifornien köparens begränsad till just den V-8 motor eftersom statliga utsläppsnormer spärra den mindre motorn

sexcylindriga motorer kom i två val:. En 205-kubiktum modell och en 292-kubiktum alternativet .

åtta-cylindriga design som erbjuds fem olika val med botten av intervallet tillhandahåller en 307-kubiktum motor och den övre monster dimensionering i hos 400-cubic inches.

lastbil galler lekte horisontalplanet, kroppen hela lastbil emblem på framsidan av fordonet.

lastbil kroppsform fortsatte "rundade kropp" funktioner i konstruktionen började med 1973-modellen. Samma 1975 form fortsatte tills den ändras under 1991.
Ändringar som gjorts i 1975

1975-modellen var det första året den mindre 307 V-8 motor användes inte i Chevy truck.

åtta-cylindrig motor byggd med '75 lastbilsmodell hade en produktion på 6000 pounds av bogsering med en 400-kubiktum motor.

matchande överföring till V -8 motor makeup var en automatisk med en NP 203 fyrhjulsdrift designen. Den manuella växellådan Valet gav NP 205 fördelningslåda.
Options

Nya lastbilar kom med tre olika trim alternativ. Standarden paket som tillhandahålls var anpassad trim. Den Scottsdale förutsatt mitten av vägen alternativet, och Silverado trim var reserverat för fullpris val.

Chassit typen kom i fyra olika alternativ som inkluderar de vanliga två-och fyrhjulsdrivna val och sedan kollikonstruktioner för lätta eller kommersiellt bruk. Överföringen på automatiska begränsades till en treväxlad paketet, men den manuella växellådan som ett val av fyra hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142103.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.