Problem med säng Liners

En lastbil säng liner är en nödvändighet om du regelbundet dra stora, grova föremål såsom betongblock, tegel eller timmer i din pickup. En kvalitet säng liner är nästan oförstörbar och kommer att fortsätta att se ut nästan nya även efter år av användning. Även sängen liners kan skydda din lastbil säng, de har några nackdelar. Vibration

flesta sängen liners kommer att flytta något från vibrationer när trucken är i bruk. Med tiden kommer en vibrerande liner orsaka lite färg förlust i din lastbil säng, som så småningom skulle kunna ge upphov till rost. För att förhindra detta, ta bort sängen liner och kontrollera områden där flaket färgen har slitits. Om du upptäcker att din säng liner har gnuggas måla bort, bara spraya dessa områden med färg och rostskyddsmedel. Om du installerar en ny säng liner, slipa måla på flaket så att din nya liner kommer att fästa bättre på det.
Vatten

Bed liners kan dölja vatten som samlas mellan den och flaket, vilket kan leda till utveckling av rost över tid. För att förhindra att vatten från sittande under en längre tid, då och då ta din säng liner och torka av området nedanför. Du kan också undvika problemet om du har en liner som sprutas på sängen i stället för en drop-in sängen liner.
Noise

Många säng liners kan vara bullrig när sängen är tom och lastbilen färdas med relativt hög hastighet. Detta villkor är mer frustrerande än att skada, men det kan tyda på att sängen liner förskjuts något och orsakar förlust av färg nedan. För att vara säker på en bullrig liner inte skadar din lastbil måla, ibland avlägsna flakinsatsen att inspektera sängen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142102.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.