2006 Duramax specifikation

Den duramax är en dieselmotor som var utformad som ett joint venture mellan General Motors och Isuzu. Den Duramax ersatte andra GM-byggda dieselmotorer som var bra, men som inte kunde jämföras med vad konkurrenterna erbjöd. Infördes 2001, bytte Duramax att genom att matcha eller överstiger utgångarna från Ford eller Dodge. Den duramax har förbättrats under åren och är fortfarande i produktion och med 2010. Först installeras på 2006 GM-fordon, utgör LBZ Duramax den tredje revideringen sedan duramax debuterade. Motorspecifikationer

Duramax har en vanlig layout. Den har en 90 graders V-8 block som har en kolv förskjutning av 403 cubic inches eller 6,6 liter. Uteffekten från 2006 LBZ motorn är 360 hästkrafter vid 3.200 varv per minut (rpm) och 650 fot-lbs. av vridmoment vid 1.600 rpm. Det maximala varvtalet på 3250 rpm. Den LBZ har toppventiler som nummer fyra per cylinder, vilket gör detta till en 32 ventil motorn. Cylinderloppet är 4.06 inches och stroke är 3.90 inches. Den kompressionsförhållandet är 16.8:1.
Motorn har

Duramax LBZ har en turboladdare med variabel geometri som är intercooler och kan arbeta vid en maximal höjning på 20 kg. per kvadrattum. Den Bosch högt tryck direkt-insprutning bränslesystemet har sju hål injektorer som arbetar på £ 26.000. per kvadrattum av tryck och en CP3 insprutningspumpen. Den utsläpp utrustning som behövs på LBZ innehåller en katalysator monterad i avgassystemet och en avgasrecirkulationssystem.
Skillnader i Duramax Typer

Även om Duramax LBZ och dess föregångare, den LLY, är mekaniskt lika, har LBZ annorlunda stämning som gör mycket större hästkrafter och betyg vridmoment än den äldre versionen. Kompressionsförhållandet i LBZ sänktes från LLY förhållande av 17,5:1. Den LBZ också har tjockare vevstakar och kolv stift handleden än LLY. Den LBZ hästkrafter och betyg vridmoment höjdes över LLY produktion av 310 hästkrafter och 520 mul-lbs. av vridmoment. Injektionen trycket i LBZ ökades från lly £ 23.000. per kvadrattum. Addera Allmän information

2006 Duramax LBZ användes i Chevrolet Silverado HD lastbilar, GMC Sierra HD lastbilar, Chevrolet Kodiak medeltunga lastbilar och GMC Top Kick medeltunga lastbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142073.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.