Custom lack Idéer för en S-10

Som ägare av en Chevrolet S-10 pickup, kanske du vill skilja dig från andra förare på vägen. Ett av de bästa sätten att visa din prålig personlighet är att få en anpassad färg jobb för din lastbil. Tänja på gränserna för att komma med en riktigt distinkt design. Du är bara begränsas av din budget och kreativitet. Glöm inte att ta din lastbil till en professionell målare om du inte är mycket erfaren, som klantiga lack kan bli kostsamt att åtgärda. Berömda filmen Fordon Till Salu

Hitta inspiration i popkulturen. Chansen finns att du kan tänka på minst en berömd bil eller lastbil. Sport Truck Magazine rekommenderar att vända på bio för inspiration. Även om du äger en lastbil, kan du fortfarande använda de grundläggande idéer som finns på bilar. Titta filmer som "Gone in 60 Seconds" eller "American Graffiti." Om du vill ha något lite mer fånigt, modell trucken efter fel i "Herbie."
Classic Paint jobb

Kanske du inte är ute efter att helt hålla ut på vägen, men ändå vill ha något mer än en vanlig S-10 lack. Det finns ett antal klassiska anpassad färg jobb du kan gå med. Lägg ett lager av glitter färg till lastbilen för lite glitter. Racing stripes ner på sidorna av lastbilen kan visuellt intresse utan att gå överbord. Du kan också välja lågor längs sidan, vilket är vanligt bland jobb auto måla, men ändå ger din bil en bit av skillnad.
Idrottslag

Om du tar med din S-10 till bakluckan på din favorit sport lagets spel, ge det ett tema färg jobb. Måla lagets logotyp på dina dörrar och motorhuv och huvudkroppen i lagets viktigaste färger, och du är säker på att väcka uppmärksamhet när du kör till stadion. Addera Toy Truck

leksak lastbilar kan verka som en osannolik källa till inspiration för en anpassad färg jobb, föreslår personalen Sport Truck Magazine vänder sig till leksaker för idéer. De leksaker som kommer ofta med utarbeta mönster, och du kan lätt få en till måleriet som en modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142065.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.