Hur hitta en begagnad Pickup Truck

Den kompakta pickup truck , känt som en pickup , är den mest populära pickup i världen . Men du kan också hitta medelstora och full - size pickups i fordon som används på marknaden . En begagnad pickup är en bra investering . Dessa fordon är byggda för att hålla . En ny bil förlorar cirka 15 procent av sitt marknadsvärde under det första året så om du väljer en pickup som är ett par år gammal du kommer att få en bra avkastning på din dollar . Instruktioner
1

Ställ det belopp som du har viljan att betala för bilen och bestämma hur du ska betala . En återförsäljare kan erbjuda finansiering , men en bank kan erbjuda ett lån till ett billigare ränta . Genom att få ett banklån , kommer du inte vara bunden till att köpa från en viss plats .
2

Leta i branschtidningar , de sekretessbelagda delarna av tidningar eller på nätet fordon försäljning platser för fordon som matchar dina behov och budget .
3

Ta bilen du funderar på att köpa på en provtur i motorväg och stadsmiljö körförhållanden . Lyssna efter ovanliga motorljud . Kontrollera om transmissionen växlar smidigt och om lastbilen ryser vid körning i hög hastighet .
4

Hyr en oberoende mekaniker för att köra ett diagnostiskt test på fordonet innan du köper den .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142051.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.