Avinstallera Truck Caps

Truck mössor, även kända som campare eller slagklippare, är ett populärt eftermarknaden alternativ för ägarna pickup. Locket är en aluminium eller glasfiber skal som täcker botten av lastbilen för ökad säkerhet och för att skydda innehållet i sängen från regn eller andra dåligt weather.Although avlägsna en lastbil cap är lätt, kan det väga uppemot 300 £., beroende på storleken av flaket täcks. Fyra personer ska hantera locket för att förhindra skador och muskelspänning när det blir dags att lyfta den från sängen. Saker du behöver sälja Grease penna
Hylsnyckel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Parkera trucken på ett jämnt underlag och dra åt parkeringsbromsen. Om trucken lock har en elektrisk hookup, öppna truckens huven och koppla bort den negativa batterikabeln.
2

Öppna baksidan av lastbilen och komma inifrån. Gör markeringar med en fett penna bredvid varje klämma eller bultar som håller lastbilen locket till sängen. Se till att varumärkena är på flaket och locket, så att locket kan uppradade ordentligt om det behöver installeras.
3

Koppla bort alla elektriska anslutningar från lastbilen mössa . Beroende på locket, kan kabelstammar fäster vid lastbilens bromsljus, eller det kan finnas en innerbelysning. Kablage kommer antingen att vara på framsidan av locket, mellan sängen av lastbilen och hytten eller på baksidan av locket, på ena sidan av bakluckan.
4

Demontera infästningarna eller klämmor som håller locket till bädden. De flesta mössor hålls på plats med klämmor, och dessa kan tas bort för hand. Vrid handtaget vid basen av klämman tills klämman kan dras fritt från locket. Om bult fästen används för att hålla locket på plats, använd en hylsnyckel för att ta bort dem.
5

Position en person på varje hörn av lastbilen locket och lyft bort det från sängen. Långsamt röra sig mot den bakre delen av trucken tills locket är tydligt av sängen. Inte för hatten längs sängen annars färgen kan få repas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142036.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.