Hur man programmerar dörrlås på en 2007 Dodge Ram

för 2007 Dodge Ram pickup är tillgänglig med antingen manuella eller automatiska dörrlås. Du kan programmera två olika men relaterade funktioner på Rams med automatiska alternativet. Den första är en automatisk dörrlåset. När inställd, låser detta varje dörr när trucken accelererar till femton miles per timme. Den andra funktionen är en automatisk dörr låsa. Detta låser upp alla dörrar när en dörr öppnas när truckens transmissionen är i "Park." Du kan aktivera båda funktionerna samtidigt, eller avaktiveras dem om så önskas. Instruktioner
1

Ange förarsidan av RAM och stänga alla dörrar för att programmera automatisk låsfunktion. Engagera säkerhetsbältet för att stänga av ljudsignalen. Tryck in nyckeln i tändningen men starta inte bilen.
2

Vrid nyckeln från "Lock" till "Run" och sedan tillbaka till "Lock" utan att starta bilen. Upprepa denna procedur fyra gånger inom 15 sekunder. Sluta med nyckeln igen i "Lock".
3

Tryck på elektroniska "Lock"-knappen på förarsidan panel inom 30 sekunder från det tidigare steget. En signal kommer att indikera att de automatiska dörrlås har avaktiverat. Upprepa dessa steg för att aktivera den automatiska lås, om så önskas.
4

Komplett steg 1 till 3 igen för att programmera automatisk upplåsning funktionen, tryck på "Lås upp" under det sista steget på dörren panel i stället för " Lås. " Upprepa sekvensen till avaktiveras denna funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142024.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.