08 Dodge 3500 Trans Val

2008 Dodge Ram Pickup är en ganska populär modell som innehåller mer än 300 hk i sin stamvariant . Förstå dina val när du väljer en transmission modell för din bil kan hjälpa dig att göra ett mer välgrundat beslut när du försöker att köpa denna bil används . Grundläggande Transmission

grundläggande transmission modell för 2008 Dodge 3500 är en sexväxlad manuell växellåda . Denna sändning består av fem växlar framåt och en sjätte överväxel för motorväg cruising , parat med en synkroniserad växellåda och koppling . Den manuella växellådan ger dig möjlighet att utöva den högsta nivån av kontroll över din 3500 , så kommer du alltid att kunna välja exakt redskap som krävs i en viss situation .
Valfri Transmission

frivillig överföring till Dodge 3500 är en automatisk växellåda med en hydraulisk koppling . Detta paras med en femväxlad växellåda , som består av fyra växlar framåt och en överväxel . Den automatiska ger mindre flexibilitet än den manuella , eftersom du förlorar möjligheten att ett extra icke - överväxel , men gör för extra bekvämlighet som du inte behöver oroa sig för att byta växel i farten .

turbodiesel transmission

Köpare väljer den turbodiesel -modellen har ett extra incitament att välja den automatiska växellådan , som i stället för fem växlar , kommer den automatiskt i detta trim nivå med sex , matchar manuell växellåda redskap för redskap .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142023.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.