1985 Ford Truck specifikationer

Ford Motor Co: s F-serien av fullstora pickuper är företagets äldsta varumärke - ca 60 år gammal. De F-150 modeller 1984-1986, ansåg den sjunde generationen, är nästan identiska, med en sportigare front än alla tidigare modeller. År 1985 var bränsleinsprutning nästan bara lagt förbättring från året innan. Under huven

Motorn i 1985 Ford F-150 är antingen en 255-lb. raka sexcylindriga kan 122 hästkrafter, en Windsor 5.0-eller 7.5-liters V8 kan upp till 245 hästkrafter (den senare) eller en 6,9-liters diesel V8 på 170 hästkrafter.
p Det är också den första F-150 med en övervakad insprutningssystemet, och det fanns i manuell eller automatisk. Dess halningskapacitet är nästan 5 ton.
Titta och Comfort
p Alla av 1985 års F-150s är i tvådörrars sort, men Super Cab var en populärt val under denna tid, även utan särskilda dörrar för baksätet. Bolaget hade förnya hytten 1984 på de icke-förlängda hyttmodeller med 10 procent mer benutrymme. Kroppen Panelerna är tillverkade av galvaniserat stål. De flesta av platserna är stretch-över på denna modell, men skålade säten gjorde en framväxt med de utökade Super Cabs. De tillgängliga komfort och bekvämlighet objekt på F-150 varierade från automatiska fönster och lås till lädersäten hink vanliga AM-FM-radio och luftkonditionering, beroende på version.
Pick din XL

baslinjen F-150 är en vanlig syn på amerikanska motorvägar. Trucken är den mest sålda i bolagets flotta. Men dess XL, XLT och XLT Lariat versionerna var också vanliga paket för nya Ford lastbil köpare. XL erbjuder oftast en speciell trim paket och möjligen några inslag krom, XLS lagt ännu mer sportiga effekter, som en mörklagd grill, speciella stötfångare, strålkastare och vindruta trim, samt en distinkt striping och dash trim, den XLT Lariat gick alla ut med plysch golvmattor, en speciell headliner, kromade grillen och fönster makt och lås, och slutligen, tills namnet togs för bolagets nya SUV 1991, erbjöd F-150 Explorer ännu lyxigare (med 80-standarder ) inredning och en ännu mer distinkt bodykit och striping. De flesta av dessa 1985 specialmodeller såg också införandet av mattan istället för panel på delar av dörrpaneler, samt golv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141991.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.