Ford F150 Bogsering specifikation

Ford F-150 är standard lastbil i Fords F-serie modellprogram. Finns i två-och fyra-wheel-drive och i olika hytter och säng konfigurationer, bogsering gränser för denna truck variera beroende på hytt val, motor och val av alternativ spände. Konventionell Bogsering

Som av 2010, är ​​varje Ford F-150 kunna bogsera när de är utrustade med ett skumt mottagare. Varningsskyltarna mottagaren detalj vikt kapacitet och distribution, att information publiceras också i Ford trailern väljaren guide. Bogsering kapaciteter från 5,100 pounds för en 4x2 SuperCrew med en 157-tums hjulbas till 11.300 för flera modeller, däribland den standard 4x4 med en 145-tums hjulbas. Denna modell kräver också en tung nyttolast paket och en max släp paket. Addera Fifth-Wheel Bogsering

Vid användning påhängningshöjder bogsering, de viktbegränsningar är densamma. Den maximala bakluckan höjd för påhängningshöjder bogsering är 56 till 60 inches, vilket motsvarar avståndet från marken till toppen av den stängda bakluckan.
Överväganden

Ford F-150 lastbilar utrustade med släp gungning kontroll och 4-polig släpvagn kablage. Tillgängliga bogsering paket inkluderar en 7-polig kabelstam, ett skumt mottagare och i vissa fall en uppgraderad bakre stötfångaren. Vissa stater kräver ett separat bromssystem för släpvagnar med en lastad vikt på mer än 1500 pounds. Trailer lampor och kedjor säkerhetsskäl rekommenderas.
Varning

Bogsering ställer stora krav på alla fordon. Överväg att öva innan ut - kontrollera svarvning, säkerhetskopiera, stoppa och viktfördelning först. Håll däcken ordentligt pumpade och kontrollera din lastbil och släp vid flera punkter längs rutten för att bekräfta bilagor och anslutningar är säkra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141989.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.