Hur man tar bort kylaren från en Titan Truck

Radiatorn på en Nissan Titan lastbil är fäst vid ramen på framsidan av motorrummet. På framsidan av radiatorn är två fläktar som måste avlägsnas för att få tillträde till bultarna och avloppsslangen på kylaren. Om du tar bort Titans motorn eller lyft av motorn på ramen, måste du ta bort kylaren. Storleken av radiatorn bultar varierar beroende på årsmodell. Saker du behöver
Ordet jack Sida 2 pallbockar
dräneringskärlet
Tänger
Ratchet set
Visa fler instruktioner
1

Raise den främre änden av Titan använder ordet jack. Sänk bilen på en pallbock. Skjut under ramen. Ta bort de sex skruvarna från skidplate med spärrfunktion set om din Titan har en hasplåt. Dra plattan utanför ramen.
2

Placera drain pan under kylaren. Komprimera klämman på den nedre slangen med hjälp av tång. Dra slangen från kylaren och dränera vätska i tråget. Avlägsna tråget från under Titan när vätskan har runnit.
3

bort kabeln från kontakten på vänster sida av fansen genom att dra den från kontakten med din hand. Ta bort de fem skruvarna som håller fläktens ram till radiatorn med spärrfunktion set. En bult är i centrum toppen av berömmelse, och två bultar på varje sida. Dra fansen från kylaren. Dra centrum och två sidostycken av fläktens ram av värmeelementet.
4

Komprimera klämman på den övre slangen med hjälp av tång. Dra den övre slangen från kylaren. Demontera bulten längs kanten av värmeelementet med hjälp av harskramla set. Placeringen och antalet av bulten beror på år för fordonet. Dra kylaren från motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141972.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.