Hur man kan förbättra MPG på en Nissan Frontier

The Frontier är en pickup som har tagits fram av Nissan sedan 1997 och har gjorts i både två-och fyradörrars modell. Medan miljöskyddslagen betyg tilldelar siffror bränsleekonomi för varje bil som säljs i USA, de är bara uppskattningar, som varierar beroende på vilken särskild version av Frontier du kör. Det finns många saker som påverkar bränsleförbrukningen, och det finns olika saker du kan göra för att förbättra bränsleeffektiviteten hos din Nissan Frontier. Instruktioner
1

Städa ur Frontier och minska onödiga föremål inuti bilen. För varje 100 extra pounds i din bil, kan du förvänta dig att se bränsleekonomi minskas med upp till 2 procent.
2

Kontrollera dina däck för att se till att de är ordentligt pumpade. Uppskattningar från Department of Energy visar att ordentligt pumpade däck kan förbättra bränsleeffektiviteten med 3,3 procent. Ordentligt pumpade däck främjar också jämnare slitage på däcken, vilket i sin tur kommer att göra dem längre.
3

Accelerera jämnt och långsamt för att förbättra bränsleeffektiviteten. Tjat på gaspedalen från ett fullständigt stopp minskar bränsleeffektivitet i din Frontier med upp till 20 procent.
4

Dra åt tanklocket efter tankning för att förhindra att bränsle avdunstar. Varje år, är upp till 147 miljoner liter bränsle förlorat i USA genom avdunstning, enligt statistik från Bilvård rådet. När på motorvägen
5

Använd farthållare. Farthållaren funktionen i din Frontier kommer att resultera i färdas med en konstant hastighet och eliminera ett mönster av att accelerera och bromsa flera gånger. Färdas med en konstant hastighet förbrukar mindre bränsle och kommer att öka din miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141952.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.