1972 Ford F-100 Specifikationer

1972 var i slutet av den femte generationen av F-100 Ford lastbilar, vilket var en rad av lastbilar tillverkade från 1953 till 1986. För år F-100 var känd som en enkel och tillförlitlig fordon. F-100 var den halv-tons modellen och den mest populära av Fords lastbilar. Efter 1972 en ny design och nya namn på modeller, introducerat nästa generation. Paket

Flera alternativ fanns tillgängliga för F-100 ägare. Standarden säng storlek var 6,5 meter, men en 8-fot sängen var tillgängliga på längre hjulbas, vilket var 131 inches jämfört med 115 inches i kortare sängen.

Options ingår flairside eller styleside sängar, samt som en lastbil med bara en säng och ett chassi. Två eller fyra-wheel-drive fanns med något av alternativen. Tre eller fyra-växlad manuell växellåda fanns tillgängliga, liksom en automatisk. Den V6 240 kubik motor var standard, och du kan också få V8-motorer på 302, 360 eller 390 cubic inches.

Kostnader för F-100 varierade från $ 2550 till $ 2739. Trim paket ingår Custom, Ranger och Ranger XLT.
Arbetstider

Standard funktioner var en stark motor och kropp. Det var Twin jag Hängbalk som gav en mjuk gång, och lastbilen körde på standard G78 X 15 tums däck med Mag hjul och speciella hjulsidor.

Ytterligare alternativ fanns tillgängliga för extra styrka. Effekt skivbromsar var ett alternativ under de vanliga vanliga skivbromsar.

Alternativ ingår box verktyg lagring, bakre stötfångare, tunga batteri, generator och stötar, samt extra kraftiga fjädrarna. En bekvämlighet grupp, standard på Ranger XLT men inte andra modeller, inklusive last ljus, motorn ljus och handskfacket dörr ljus och lås.

F-100 hade också speciella paket för extrem kyla.

tillval Cruise-O-Matic växellåda tillåten helautomatiskt eller helt manuell växling.
Cabin alternativ

Fords tema var "Rides som en bil , Fungerar som en lastbil. " Fordonet marknadsfördes med tanken att hanteringen var så smidig som en bils rida, och att det hade många av samma funktioner, liksom bekväma säten, radio, elektriska fönsterhissar och servostyrning. Du kan få nästan alla alternativ som fanns tillgängliga för en bil på lastbilen.

En AM-radio var standard, men en AM /FM-stereo med dörr högtalare var ett alternativ.

Luftkonditionering var ett alternativ. Inomhus kontroller för yttre speglar var ett annat alternativ, liksom tonade glas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141938.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.