1998 Chevy 1500 Specifikationer

För generering av Chevy lastbilar mellan 1988 och 1998, hänvisade 1500 till en halv-tons upplagan. Trim paket inkluderade Cheyenne basnivån, mid-level Scottsdale top-of-the-line Silverado. Den C-beteckningen var för bakhjulsdrift och K utsett en fyra-wheel-drive. Styrkan i modellen var en pålitlig och kraftfull motor, och svagheten var hur kroppen och interiören sattes ihop. Motorer

Flera alternativ fanns tillgängliga för 1998 1500 halv-tons pickup. Den V8-motorn var den mest populära med en fyrväxlad automatlåda. En sexcylindrig och en diesel V8 erbjöds, men var inte säljs ofta. Två-eller fyrhjulsdrift fanns tillgängliga med någon motor på någon av de tre trim paket, vilket gör alternativen rikligt. Standard och förlängda hytter fanns tillgängliga på alla modeller.

Två V-8 motorer erbjöds, satte The 5,0 liter ut 230 hästkrafter medan 5,7 liter bedömdes vid 255. Den V-6, 4,3 liter bedömdes på 200 hästkrafter. Även om V-8 var mer populär, var V-6 anses vara standard. En femväxlad manuell växellåda var standard och fyra-växlad automatlåda var tillval. Båda sändningarna hade överväxel.
Dimensioner

Standardmodellen bedömdes vid 18 till 22 miles per gallon, medan de åtta cylindern bedömdes vid 14 till 19 miles per gallon . Lådan på baksidan av lastbilen varierade mellan sex och åtta meter, beroende på storleken av hytten. Bilarna var alla 217 inches lång och tjänstevikten var 4,173 pounds. Lastbilen hade en hjulbas på 141,5 inches och körde på 15-tums däck. Exteriör lastvolym var 55 kubikfot, och med den förlängda hytten, var inre lastvolym 40 kubikfot med baksätet ner. Grundpris för lastbilen varierade från $ 17,030 till $ 23,199.
Funktioner

standard på alla modeller var tunga batterier och generatorer, främre krängningshämmare, coil främre fjädrar och en stor center-monterad bromsljus. En pickup lastlåda ljuset var standard tillsammans med dag-natt backspegel, främre läslampor och en AM /FM-stereo med klocka. Luftkonditionering, servostyrning, elektriska fönsterhissar och tilt wheel ratt var standard. Mätare på instrumentbrädan medföljer varvräknare, oljetryck, voltmätare och motorns temperaturmätare.

Bortom V-8 motor och automatlåda, det fanns många alternativ tillgängliga. Inuti lastbilen en motorvärmare eller kylaren fanns tillgängliga, och en överföring svalare. Extra kraftiga axlar var också alternativ. Särskilda hjulen var frivillig, samt en differentialbroms. En dragkrok, överdimensionerade stötfångare, och klarlack eller metalliclack fanns andra externa alternativ. Inne konsoler och extra förvaring fanns också tillgängliga.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141904.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.