Hur man installerar Herculiner

Det finns två typer av sängen liners är avsedda att skydda lastbilsfiak mot repor och bucklor: vätske-och släpp-i sängen liners. Flytande sängen liners är bundna till metallen i flaket att bilda en skyddande barriär som hindrar rost skador och slitage på fordonen. Gör-det-själv flytande säng liners såsom Herculiner kan appliceras med pensel eller roller. Herculiner är en polyuretan och gummi beläggning som kan appliceras på olika typer av material som glasfiber, aluminium, trä och de flesta plaster. En gallon Herculiner kit kommer att omfatta en sex fot flaket, men åtta fot lastbil sängar kräva ytterligare kvart. Saker du behöver
Herculiner kit
Avfettaren
Maskeringstejp
Rena trasor
aceton eller xylen
Paint mätsticka
Drill
Tarp
Razor kniv

Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Ta trucken bakluckan och grundligt var insidan av flaket för att ta bort all smuts, olja och fett, kan du använda ett avfettningsmedel underlätta rengöringen. Skölj noggrant och låt torka.
2

Markera områdena flaket och bakluckan som inte skall beläggas med två-tums bred maskeringstejp. Fyll hålen låskolven och pluggar avlopp med maskeringstejp.
3

skrapa på ytan som skall beläggas med skurkudde tillhandahålls i din Herculiner kit för att ge en matt yta som fodret kan obligation. Torka flaket med en ren trasa eller blås med en kompressor för att avlägsna slipdamm.
4

Ansök aceton eller xylen till en ren trasa och torka över hela flaket. Låt ca 15 minuter för att torka.
Application
5

Rör Herculiner blandning med en färg mätsticka eller använd en borrmaskin med en färg blandning fastsättning. Om Herculiner börjar tjockna efter öppnandet, kan du förtunna blandningen med 10 procent med xylen.
6

Applicera ett tunt lager Herculiner till sömmarna och hörn av sängen med två-tums borste tillhandahålls i din Herculiner kit, då päls kanter och sömmar i bakluckan på samma sätt. En presenning eller trasa kommer att hålla smuts och skräp borta från bakluckan eftersom det är borttaget från lastbilen.
7

Roll Herculiner på framsidan, toppen och sidopanelerna av flaket och bakluckan, med hjälp av valsen anordnad i Herculiner satsen. Avsluta genom att rulla en päls på golvet av sängen, tillåta en till fyra timmar att torka
8

Applicera ett andra skikt av Herculiner runt kanterna maskeringstejp innan den första har torkat.. Ta bort tejpen efter den andra har torkat, använda en rakkniv kniv längs kanten om bandet pinnar.
9

Vänta tills det första skiktet har torkat helt innan den andra beläggningen på alla andra ytor. Använd en ren vals att tillämpa det andra skiktet.
10

Låt 10 till 12 timmar för att torka innan du sätter tillbaka bakluckan och hårdvara. Din lastbil säng kan användas när bakluckan är installerat och alla ytor är torra.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141881.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.