Hur man installerar Luverne Nerf Bars

Luverne Nerf bar är en enkel att installera tillbehör som används för att lägga stil och funktionalitet till din lastbil. Finns i flera olika bilmodeller, Luverne Nerf bars underlätta inresa och utresa i större fordon, vilket gör det lättare att kliva i och ur din lastbil. Även instruktionerna som följer med Nerf bars kan vara förvirrande, kräver förfarandet endast ett fåtal verktyg. Saker du behöver
9/16-inch socket ratchet
5/8-tums skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna din nerf bar lådan och ta ut hårdvaran, kontrollerar att du har alla delar.
2

Sweep runt och under din lastbil för att se till att arbetsområdet är klart.
3 < p> Ta ett främre fäste, en J-bult, två skruvar, två låsbrickor och två plana brickor och glider under framsidan av din bil. Om din konsol är märkt med ett "L", börja på vänster sida, och om den är märkt med ett "R" börja på höger sida. Under främre chaufför-side
4

Look dörren till din lastbil, men framför hjulet, för att hitta den lägsta hålet. Detta hål kommer att passa din J-Bolt, och är förinstallerad på de flesta lastbilar att rymma Nerf bars. Placera främre fäste över hålet och löst skruva den på plats.
5

Ta en bakre monteras på samma sida, två skruvar, två muttrar, fyra platta brickor och två låsbrickor. Löst skruva den bakre konsolen på insidan av lastbilen i hålet under den bakre däcket, så att den är i linje med det främre fästet.
6

Ta nerf bar som går på den sida där du just installerat konsolerna.
7

Fäst varje ände av nerf bar sitt matchande fäste, med hjälp av en bult, en låsbricka och en platt bricka. Skruva skruven i bara långt nog att hålla nerf bar på plats.
8

När du är klar fastsättning båda ändarna, fortsätter att dra åt skruvarna tills de ligger tätt.
9

fäst ordentligt de främre och bakre fästena du installerat tidigare tills de ligger tätt.
10

Repetera alla stegen ovan för den motsatta sidan av lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141848.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.