1995 Ford Ranger Specifikationer

Ford är ett bilföretag med en lång historia, banbrytande pickup som har kommit att symbolisera hårt arbete. Den 1995 Ford Ranger är en sådan lastbil som kom i en mängd olika modeller. Det fick blandade recensioner övergripande, med en poäng på 8,1 av 10 från MSN Auto användare. Engineering och bränsleeffektivitet
p Det fanns 18 olika modeller av 1995 Ford Ranger. Mest kom utrustad med en 2,3-liters, 112-hästars motor levererar 135 foot-pounds av vridmoment. Emellertid kom de större och dyrare modeller som XLT Supercab med en 3,0-liters, 147-hästkrafter V6-motor med 179 mul-pounds av vridmoment. Addera Transmission
< p> Alla modeller kom med en femväxlad överväxel, men en fyrväxlad kunde installeras på begäran. Dessutom kunde lastbilar kommer antingen med tvåhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Fyrhjulsdrift var oftast dyrare.
Bromsar och säkerhet

1995 Ford Ranger modeller kom med anti-lås, två-skivbromsar. Den främre hjulupphängningen hade en krängningshämmare, och bakfjädringen hade både en krängningshämmare och bladfjädrar. Alla hade chaufför-sidokrockkuddar.
Bränsleeffektivitet

mindre modeller med mindre motorer hade bättre bränsleeffektivitet, och den mest grundläggande modellen kan nå 21 till 23 miles per gallon i städer och 25 till 28 miles motorväg per gallon. Den XLT Supercab uppnådde endast 17-18 stadens miles per gallon och 23 och 24 på motorvägen. Alla modeller kom med en 20,1-liters bensintank.
Mätningar

De exakta mätningar av olika '95 Rangers varierade beroende på modell. Basen förlängda hytten modell mätte 198,2 inches i längd, 69,4 inches i bredd och 67,5 inches i höjd. Hjulbasen mätte 125,4 inches. Den hade också en bruttovikt rating av 4,839 pounds.
Convenience

Standard bekvämlighet funktioner inkluderar en askkopp och cigarettändare, split-säten i ryggen, justerbart säte bälten, ett låsbart och belyst handskfack, servostyrning, långsamt bleknande ljus artighet och en sminkspegel på passagerarsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141843.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.