Silverado SS specifikation

Chevy Silverado SS-modellen introducerades 2003. Den byggde på Silverado 1500 och var avsedd att vara en högpresterande pickup. Det anses vara en halv-tons lastbil. Dessa lastbilar bär vanligtvis "SS" emblem på sidan av det yttre. Den SS står för "Super Sport". Den första SS-modellen var Chevy Impala SS, släpptes 1961. Modell och produktion

Silverado SS tillverkas av Chevrolet, som ägs av General Motors Company. Den förlängda hytten Silverado SS producerades från 2004 till 2006. Den Silverado SS producerades i färger som svart, silver björk metallic och seger rött. Interiören tillverkades i mörk träkol. Flesta Silverado SS lastbilar har en 6,0-liters V8-motor med 345 hästkrafter
Motor

. Trucken har en dragkapacitet på 7500 pounds. Silverado SS lastbilar kommer med standard heltid, all-wheel-drive. Det finns vissa variationer med varje årsmodell. Genomsnittlig kombinerad bränsleekonomi för Silverado SS är ca 18 mpg. Bensintanken rymmer cirka 26 liter.
Mått

Silverado SS har en 143,5-tums hjulbas. Den har en total tjänstevikt på 4,211 pounds. Den yttre längd är 227,7 inches och de yttre klockor höjd i på 73,9 inches. SS är 78,5 inches bred. Lastbilen har 20-tums hjul. Dessa dimensioner var typiska för 2004 års modell. Andra år kan variera något.
Layout och funktioner

Utsidan av Silverado SS inkluderar Chrome främre och bakre stötfångare, bakre plattform steg, färgat glas, defogger och dagtid kör lampor. Säkerhetsfunktioner på SS inkluderar en fyrhjulig låsningsfria bromssystem, varningssignaler för bältespåminnare, nyckel i tändning och pannlampa på. Interiör funktioner inkluderar spegel passagerare fåfänga, fjärr lås makt, handskfack, sex högtalare, farthållare, krokar päls, lastutrymme ljus och luftkonditionering. Vissa modeller har "SS" broderade nackstöd. Instrumentet Styrelsen har vita bakgrundsbelysta mätare med orange pekare. Den Silverado SS rymmer sex personer. GM: s nästa generations OnStar-systemet och XM Satellite Radio är valfria.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141838.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.