1996 Silverado Specifikationer

1996 Chevrolet Silverado var också känd som K /C 1500. Den här lastbilen hade två dörrar och kunde hålla upp till sex passagerare. Det fanns i fyrhjulsdrift och med en regelbunden eller förlängda hytten. Den Silverado har en lång historia med Chevrolet. På 1930-talet termen "Silverado" användes för att definiera ett trim som fanns tillgänglig på C /K raden av lastbilar. Den första officiella Silverado lastbil var inte tillverkades fram till 1999, men tidigare C /K 1500 lastbilar kallades Silverados. Kostnad

1996 Silverado detaljhandeln för mellan $ 22.460 och $ 28.150 när den gjorde sin debut. Nu, enligt Kelly Blue Book, om lastbilen är i utmärkt skick har ett värde på $ 4000, som i oktober 2010. Dess gas körsträcka var 12 miles per gallon (mpg) i staden och 16 mpg på motorvägen.
Prestanda

Lastbilen kom med en 5-liters V- 8 motor. Den hade ett enda system för bränsleinsprutning som tog blyfritt bränsle i 25-liters tank. Den hästkrafter var 220 vid 4.600 rpm. Både manuella och automatiska växellådor fanns tillgängliga. Standardmodellen hade en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Det var i stånd att bogsering 6000 ton. Låsningsfria bromsar (ABS), två skivbromsar med två ventilerade skivor, ett nyckelben främre hjulupphängningen med krängningshämmare och fjädring bak med krängningshämmare och bladfjädrar var alla finns på Silverado.

Interiör

Standarden inre Silverado kom med ett stereosystem som hade AM /FM-radio och kom med en kassettbandspelare eller en CD-spelare. Också presenterat var en digital klocka, cigarettändare, luftkonditionering, farthållare på ratten, delad bänk och förarsidan krockkudde. Posten systemet belystes. Lås, styrning och windows var elektriska. Sätena var gjorda av vinyl, var läderklädsel ett alternativ, och ratten var täckt i läder.
Exterior

utsidan av lastbilen hade krom stötfångare och kroppssidan gjutning. Varselljus, var makt speglar, metalliclack, en bakre steg och tonade glas andra funktioner.
Body

Silverado hade en uppskattad tjänstevikt på 4300 kg. Det var drygt 18 meter lång, 6,5 meter bred och nästan 6 meter hög. Den hade en hjulbas på nästan 12 meter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141813.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.