Hur Säkerhetskopiera stora lastbilar säkert

Säkerhetskopiera en stor lastbil är mycket annorlunda än att vända en vanlig bil . Detta är på grund av sin storlek , avsaknaden av en ordentlig backspegel och expanderade vändradie . Oavsett om du kör en stor pickup , en flyttbil eller ens en halv lastbil , går långsamt och hålla ögonen på sidospeglar förhindrar olyckor eller till och med skador på osedda fotgängare . Försök aldrig att backa upp en stor lastbil i ett område med tung trafik eller i en situation där det kan finnas fotgängare direkt bakom lastbilen . Instruktioner
1

Kontrollera de stora sidospeglar ( och backspegel , om lastbilen har en) för några fotgängare eller föremål som kan röra sig nära baksidan av lastbilen . Tuta om någon går på tomgång nära lastbilen , och försöker varna honom med handen signaler om din avsikt att säkerhetskopiera .
2

Trampa ner bromspedalen och flytta lastbilens transmission i backen . För stora gods lastbilar som semifinalen , kommer detta att aktivera ett pipande ljud för att varna människor i närområdet . Motion extra försiktig när du backar din lastbil om den inte har en varningssignal buller .
3

Håll ögonen på sidan för att övervaka området bakom lastbilen . Släpp bromspedalen och sakta trampa på gaspedalen . Försiktigt manövrera trucken runt hinder , överkompenserar för eventuella luckor att täcka stora vändradie . Trampa ner bromsen och flytta lastbilen till neutral eller park när du är klar säkerhetskopierar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141805.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.