Hur man bogsera med en Tahoe Hybrid

Chevy Tahoe Hybrid truckar är konstruerade för att ge ström av en fullstor pickup samtidigt kompensera sin klimatpåverkan genom att införliva en elektrisk drivlina i bilens design. Bogsering med Tahoe Hybrid åstadkommes genom att ansluta en perifer fordon (som en släpvagn, båt eller hybrid husbil) till dragkrok på lastbilens bakre. Vid bogsering något med din Tahoe Hybrid, alltid dubbelkolla att det är ordentligt fastsatt i skumt. Instruktioner
1

Park baksidan av din Tahoe så nära släpet eller husbil hitch anslutning som möjligt. Försök aldrig att dra något tyngre än 6000 kg. (Den maximala dragkapacitet för Tahoe Hybrid) eller du riskerar att orsaka permanent skada på truckens chassi.
2

Anslut trailerns dragkrok par till skumt bollen på baksidan av din Tahoe. Lyft änden av släpvagnen och placera kopplaren ovanpå hitch bollen. Snäpper på plats och passera anslutningen kedjan under kopplingen. Anslut alla kablar mellan Tahoe skumt och slutet av trailern att aktivera bromsljusen, blinkers och elektriska bromsar.
3

Accelerera långsammare än du annars skulle. Ta bredare varv för att kompensera för den extra vikten och längden på din Tahoe med en släpvagn (eller annan bogsering föremål) bakom det. Undvik att göra skarpa rörelser eller övergår i trafiken utan tillräckligt utrymme. Ge din lastbil mer utrymme att sakta ner när man kommer till ett stopp för att kompensera för den högre fart har det.
4

Ta med din bil till ett fullt stopp och stänga av motorn helt när du når din destination. Koppla bort alla sladdar och koppla loss trailern kopplingen från din lastbil DRAGKROK.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141803.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.