Hur man täcker en släpvagn med en Tarp

Presenningar är utformade för att skydda last från vind-och fuktskador. Många företag som fartyget gods kräver presenningar på en last innan den kan lämna lastkajer. Du kan placera en presenning ovanpå lasten, sedan linda tarp tätt runt framsidan, ryggen och sidorna av lasten. Presenningar är utrustade med metallringar insydda i tyget, som du kan koppla bungee stubin och fäst tarp till trailern på din lastbil. Saker du behöver
bungee stubin Sida 2 last remmar
skylift vinschar
Winch bar
Visa fler instruktioner
1

Ställ tarp på framsidan av din last av gods direkt i centrum. Rulla ut presenning mot baksidan av trailern. Vik tarp så det faller ner på båda sidorna och framsidan och baksidan av lasten.
2

Hook bungee stubin i varje metallring runt sidorna av tarp. Kör bungees ner genom sidoskena av trailern och sedan tillbaka upp till samma ring, eller till en intilliggande ring.
3

Tuck framsidan och baksidan överhängande flikar av tarp i mot frakten. Kasta ett gods rem över de främre flikarna i tarp. Kasta den andra gods rem över de bakre flikarna i tarp. Haka kroken slutet av varje band till räcket av trailern på ena sidan och sedan trär remmarna genom skylift vinschar på andra sidan. Vrid vinschar för hand tills banden är ordentligt. Sätt en vinsch bar in i spärr hål på vinschar och spänn ner över de överskjutande tarp klaffar.
4

Drive som du normalt skulle, hålla ett öga på den tarp i dina sidospeglar. Lägg till fler bungees att hålla tarp ned om du märker någon sektion blåser överdrivet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141773.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.